BP ve Toyota’nın Forever Kart Uygulaması Ayrıcalıklar Yaratıyor

BP ve Toyota’nın Forever Kart Uygulaması Ayrıcalıklar Yaratıyor

BP ve Toyota Forever Kart uygulamasını başlattı.Uygulama doğrultusunda Toyota Forever Kart sahipleri, BP istasyonlarından yapacakları akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde yüzde 5 ‘e kadar hediye yakıt kazanacaklar.

Dünyanın farklı ülkelerinde sürdürdükleri işbirliklerine, Türkiye’deki Forever Kart uygulamasıyla bir yenisini ekleyen BP ve Toyota, Türkiye’deki bu uzun soluklu işbirliğinin detaylarını düzenledikleri basın toplantısı tüketicilere duyurdular. Tören, BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Richard Harding ve Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Forever Kart sahibi olanlar, BP’den hediye yakıt kazanıyor

Yapılan işbirliği çerçevesinde BP, Toyota kullanıcılarına BP istasyonlarında özel avantajlar sunuyor. Toyota markalı araçlar için geliştirilen, araca özel kart “Toyota Forever Kart” sahipleri, kampanyaya dahil olan BP istasyonlarından yaptıkları her akaryakıt ve oto gaz alımında hediye yakıt kazanıyorlar.

Yedek parçada yüzde 20, işçilikte yüzde 30’a varan indirimler

Toyota tarafından başlatılan ve Bronze, Silver, Gold, Titanium, Platinium ve Diamond statü kartlarına sahip olan Toyota araç sahipleri yüzde 2’den yüzde 5’e varan hediye yakıt puanı kazanıyorlar ve BP istasyonlarında akaryakıt ve otogaz alımı yapabiliyorlar. Bunun yanında, eski araçların üzerinde geçmişten bu yana biriken Toyota Puan tutarına göre mekanik yedek parça indirimi yüzde 20’ye, işçilik indirimi ise yüzde 30’a kadar çıkıyor.

‘Toyota müşterilerinin, BP’nin sunduğu akaryakıt avantajlardan yararlanmasını sağlıyoruz’

Düzenlenen törende konuşma yapan BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Richard Harding, gerçekleştirilen işbirliğinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Toyota’nın Ar-Ge merkezlerinin BP ile işbirliği yaptığını ve Türkiye’de üretilen Toyota marka araçların fabrika çıkışında depolarına yapılan ilk dolumun BP akaryakıtları olduğunu belirti. Harding “Toyota ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği Türkiye’deki Toyota müşterilerinin de BP’nin gelişmiş akaryakıt formüllerinin sağladığı avantajlardan yararlanmasını garanti altına alıyor. BP olarak, akaryakıtlarımızı geliştirirken dünyanın en ileri teknolojisini kullanan araç üreticileri ile çalışıyoruz ve Toyota da bu üreticilerden biri. Onların ürettikleri araç motorları ile uyumlu yakıtlar geliştiriyoruz ve birlikte binlerce test yapıyoruz. Örneğin en son ürünümüz BP Ultimate Euro Diesel yüksek teknolojili özel formülü ile sıradan yakıtlara göre bir depoda 42 km’ye kadar daha fazla yol gitmenizi sağlıyor’ dedi.

‘Forever Kart müşterilerimize büyük avantajlar sağlıyor’

İşbirliğinin duyurulmasından bu yana geçen bir ay içinde hedeflenen aktif kart hedefinin yüzde 20’sine ulaşıldığını ifade eden Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt ise Toyota markasının temel felsefesinin mutlak müşteri memnuniyeti olduğunun altını çizdi. Bozkurt şunları ifade etti; “Toyota tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de mutlak müşteri memnuniyeti anlayışını birinci sıraya yerleştirmiş bir markadır. İnsana saygı ve sürekli iyileştirme temelinde yüksek hedefler belirleyerek bu yoldaki çalışmalarımızı müşterilerimize sunuyoruz. Forever Kart bu uygulamalarımızdan en yenisidir ve büyük avantajlar içermektedir.

www.tasimacilar.com

 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.