BP'den Milli Olimpiyat Takımı’na destek

BP'den Milli Olimpiyat Takımı’na destek

BP Türkiye, Milli Olimpiyat Takımı’na ve 5 milli sporcuya sponsor oldu.

Sponsorluk, düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu. BP Türkiye tarafından desteklenecek olan sporcular; grekoromen güreşte Rıza Kayaalp, yelkende Nazlı Çağla Dönertaş, judoda Gülşah Kocatürk, halterde Mete Binay ve jimnastikte Göksu Üçtaş oldu. Ayrıca sponsorluk çerçevesinde 5 yıl boyunca Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) araçlarına BP akaryakıtları temin edilecek. “BP Türkiye’nin, sporu Olimpiyat Oyunları düzeyinde desteklemesi mutluluk verici”
TMOK Başkanı Uğur Erdener, basın toplantısında yaptığı açıklamada, BP Türkiye'ye teşekkür ederek, "TMOK olarak 2008 yılında 100. yılımızı kutladık. 100.yılını bu sene kutlayan BP Türkiye'nin sporu desteklemesi, bunun özellikle de Olimpiyat Oyunları düzeyinde olması son derece mutluluk verici. Bu girişimin TMOK vasıtasıyla sporcuların hayallerini gerçekleştirmelerinde büyük rol oynayacağına inanıyoruz."dedi.
“TMOK'U desteklemekten onur duyuyoruz”
Düzenlenen törende bir konuşma yapan BP Türkiye Başkanı Can Suphi ise, şunları ifade etti; “BP Türkiye olarak TMOK'u desteklemekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Türkiye’deki faaliyetlerimizin 100. yıldönümünü 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’yla aynı yıl kutladığımız için, Türk Milli Takımlarıyla tek yürek olmaktan daha anlamlı bir kutlama düşünemiyoruz. Bütün Olimpiyat takımlarımıza ve milli sporcularımıza başarılar diliyoruz.”
“Hedefimiz gençlerin spor yapmaya teşvik edilmesine katkıda bulunmak”
Basın toplantısında konuşan BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Richard Harding ise, “Hedefimiz Türkiye’nin spor alanındaki başarılarına ve gençlerin spor yapmaya teşvik edilmesine katkıda bulunmak. BP Türkiye ailesi olarak tüm çalışanlarımızla, bayilerimizle ve iş ortaklarımızla çok gururlandığımız bu destek, inanıyorum ki tüm müşterilerimizi de çok heyecanlandırıyor. Tüm sporcularımızı yürekten destekliyor ve onlara başarılar diliyoruz” dedi. www.tasimacilar.com 08.02.2012 / 13:06