Bridgestone BOX Pendik’te Açıldı

Bridgestone BOX Pendik’te Açıldı

2014 yılında Müşteri Odaklı Hizmet İnovasyonu Ödülü’ne layık görülen Bridgestone BOX, Brisa iş ortağı İmaj Oto tarafından açıldı. Bridgestone BOX, araç sahiplerine lastik satış, servis, akü ve klima hizmetleri konusunda yardımcı oluyor.

Türkiye’nin lastik pazarı lideri Brisa’nın yenilikçi bir hizmet konsepti olarak hayata geçirdiği Bridgestone BOX’ların bir yenisi Pendik’te faaliyete geçti. 2014 yılında Müşteri Odaklı Hizmet İnovasyonu Ödülü’ne layık görülen yenilikçi uygulama, yüksek müşteri memnuniyetine odaklanıyor ve araç sahiplerinin ihtiyaç duyduğu her yere erişmeyi hedefliyor. Pendik Bridgestone BOX, Brisa iş ortağı İmaj Oto tarafından açıldı.

   Gerektiği zaman, gerektiği yerde konumlanan tam teçhizatlı servis özelliği taşıyan Bridgestone BOX’ta lastik satış, sökme-takma, balans ayarı, nitrojen dolumu, akü ve yağ değişimi, klima gazı dolumu gibi yolculuk anında en çok ihtiyaç duyulan hizmetler veriliyor.

   Bridgestone BOX, araç sahiplerinin lastik alımı ve servis ihtiyaçlarını karşılamaları açısından en çok zorlandıkları yerleri öncelikli olarak hedefliyor. Bu nedenle BOX’ların konumlandırması da sürücülerin sıkça kullandıkları güzergahlar gözden geçirilerek, mevsimsel ihtiyaçları da dikkate alınarak yapılıyor.

 

   Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat, şu değerlendirmede bulundu:

   “Müşteri odaklı vizyonumuz doğrultusunda Bridgestone BOX’u bir hizmet inovasyonu olarak hayata geçirdik. 2014 yılında bu uygulamamız Müşteri Odaklı Hizmet İnovasyonu Ödülü’ne layık görülerek yenilikçiliğiyle dikkat çekti. Bridgestone BOX’lar hem yüksek müşteri memnuniyeti sağlıyor hem de hızlı ve sürdürülebilir bir satış ve servis modeline dönüşüyor. Amacımız, sürücülerin ihtiyaç anında sanayi sitelerine gitmekle zaman kaybetmeden, merkezi noktalarda kaliteli ürün ve hizmetlere ulaşmalarını sağlamak. İş ortağımız İmaj Oto ile birlikte Pendik’te açtığımız en yeni Bridgestone BOX, şehir içinde lastik satış ve bakım hizmetlerine kolayca erişim sağlıyor. Yolculuğunuzun geleceğini tasarlama vizyonumuz ışığında, inovatif hizmetlerimizle her zaman müşterimizin yanında ve araç sahiplerinin yakınında olmaya devam edeceğiz.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.