Bridgestone Ecopia  EP850, Hem Sessiz Hem Konforlu

Bridgestone Ecopia EP850, Hem Sessiz Hem Konforlu

Bridgestone, Ecopia serisinin en yeni üyesi EP850 ile konfor, sessizlik ve yakıt tasarrufunun yanı sıra yüksek emniyet kapasitesi, düşük yuvarlanma direnci, uzun ömrü ve çevreye duyarlı yapısı ile dikkat çekiyor.

Türkiye’de 25. kuruluş yıldönümünü kutlayan lider lastik üreticisi Brisa tarafından piyasaya sunulan Bridgestone’un 4x4 ve SUV segmentindeki en sessiz ve en konforlu ürünü EP850, aracını asfalt yolda kullanan ve maksimum konfor beklentisi içinde olan şehirli sürücülere hitap ediyor.

Bridgestone Ecopia EP850 pazarda yerini aldı

4x4 ve SUV araçların gittikçe daha fazla talep gördüğü Türkiye piyasasında, son 3 senede bu araçların satışı 2 katından fazla artış gösterdi. Gelişmekte olan bu talebe paralel olarak, özellikle kompakt ve orta segment araç kullanıcılarının tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılamayı hedefleyen Brisa, Bridgestone EP850 ürünlerini 15-19 inch jant aralığında H ve V hız sınıflarında pazara sunuyor.

Düşük yakıt, düşük karbon salımını

Ecopia serisine özel karışımı ve son teknoloji ürünü konstrüksiyonu ile düşük yuvarlanma direnci sağlayan EP850, Bridgestone’un önceki nesil lastiklerine göre yüzde 20 daha düşük yuvarlanma direnci ve yüzde 2.8 daha az yakıt tüketimi vaat ediyor. Bu sayede, senede 250-300 TL’ye kadar yakıt tasarrufu sağlarken; karbon salımını da azaltarak, çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor.

Dengeli Performans

3 boyutlu oluklara sahip özel desen tasarımı sayesinde, yumuşak bir sürüş sağlayan Ecopia EP850, dar ve kısa oluklarıyla da ses seviyesini minimuma indirerek, konforlu bir sürüş deneyimi yaşatıyor. EP 850, Bridgestone’un “Dengeli Performans” yaklaşımına uygun olarak, kuru ve ıslak zeminde yüksek fren performansı ile emniyetten asla ödün vermeden, uzun ömürlü oluşuyla da kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.