Bridgestone Emniyet Lastikleri, Roadshow ile 13 ili gezecek

Bridgestone Emniyet Lastikleri, Roadshow ile 13 ili gezecek

Bridgestone, 29 Mayıs – 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceği roadshow kapsamında, 13 ili ziyaret ederek otomobil ve 4x4 ürünlerinin tanıtımını yapacak.

Ferrari, BMW Z4, Mercedes S350, Range Rover Evoque, Renault Fluence, Subaru XV ve Mercedes Vito VIP gibi lüks araçların yanı sıra; Honda 1000 RR ve Suzuki GSXR 1000 markalı motosikletlerin de kullanılacağı roadshow kapsamında, Bridgestone’un; Potenza S001, Turanza T001, Ecopia EP850 ve EP150, Dueler H/P Sport ve W810 desenleri tanıtılacak. Etkinlikler süresince, önceden randevu alan araç kullanıcıları, illerinde yönlendirildikleri Bridgestone satış noktasına giderek arzu ettikleri Bridgestone ürününün test sürüşünü yapacak.

Roadshow 29 Mayıs-1Temmuz tarihlerinde yapılacak


Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation ortaklığında kurulan ve bu sene 25. yıldönümünü kutlayan Bridgestone, 29 Mayıs – 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceği roadshow ile otomobil ve 4x4 ürünlerinin tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. İstanbul’dan başlayacak roadshow, Bursa, Denizli, Antalya, Konya, Mersin, Adana, Malatya, Ankara, Trabzon, Bodrum, İzmir, Çeşme ve en son üretim tesislerinin bulunduğu İzmit’i kapsayacak roadshow etkinliği kapsamında gerek AVM’lerde, gerekse yetkili Bridgestone satış noktalarında özel aktiviteler ve test sürüşleri düzenlenecek. Ziyaret edilen her ilde iki gün geçirmeyi planlayan Bridgestone roadshow ekibi, söz konusu illerde ilk gün AVM ve popüler mekanların yanı sıra, caddelerde de Bridgestone konvoyuyla tanıtım yapacak. İkinci gün ise, etkinlikler kapsamında iletişim bilgileri alınan araç kullanıcıları arasından dileyenler, yönlendirildikleri Bridgestone satış noktasına giderek ürünlerle sürüş deneyimi yaşayacak.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.