Bridgestone'dan yeni lastik serisi

Bridgestone'dan yeni lastik serisi

Bridgeston, filo sahiplerinin toplam satınalma maliyetlerini düşürecek, CO2 emisyonlarının azalmasını destekleyecek ve performanstan ödün vermeyecek Ecopia H002 serisini tasarladı.

Brisa, Bridgestone’un filoların performans, verimlilik ve sürdürülebilirlik ihtiyaçlarını araştırarak geliştirdiği yenilikçi lastikleri Ecopia H002 serisini sektöre sundu.

Bugün filoların en büyük operasyon maliyeti %30’luk oranla yakıttan kaynaklanıyor. Aynı zamanda filoların verimli bir şekilde operasyonel performansı korumak kadar yeni regülasyonlar kapsamında karbon salınımlarını da minimum seviyede tutmaları gerekiyor. Bridgestone’un yaptığı araştırmalara göre ise lastiklerin ıslak zemin performansı özellikle kötü hava koşullarında dahi operasyonun devamlılığı ve emniyet açısından kritik önem taşıyor.

Bu sonuçları değerlendiren Bridgestone, filoların verimli, kârlı, çevreci ve emniyetli bir şekilde performans gösterebilmeleri için Ecopia H002 serisini geliştirdi. Bu seri, 150 araçlık bir treyler filosunda yıllık 800.000 TL değerinde verimlilik ve 500 ton daha az karbon emisyonu ile başarısını kanıtlıyor.

Yeni nesil teknoloji ile üstün performans ve verimlilik

Son karışım ve karıştırma teknolojileri ile üretilen Bridgestone Ecopia H002 serisi lastikler, yuvarlanma direnci, ıslak zeminde tutunma ve ömür arasında en doğru dengeyi sağlıyor. NanoPro-Tech sırt karışımı ile yuvarlanma direncini düşürüyor ve enerji kayıplarını azaltıyor. Yüksek silika içerikli sırt karışımı ve yeni karıştırma teknolojileri ile lastiğin ömrü boyunca ıslak zeminde üstün tutunma performansı korunuyor. Aynı zamanda bu lastikler, yuvarlanma direncini ve ıslak zeminde tutunmayı iyileştiren akıllı ve yenilikçi desene sahip olarak sunuluyor.

Bu özellikleri sayesinde Bridgestone Ecopia H002 serisi, yakıt verimliliğinde, ıslak zeminde çekişte ve ıslak zemin tutuşunda sınıfının en iyisi olduğunu bağımsız TÜV SÜD testlerinde kanıtladı. Ayrıca rampada en iyi tırmanma ve dur-kalk performansını sergiledi. Ön, çeker ve treylerde 3PMSF ve M+S markalamalarına sahip olan H002 serisi, zorlu kış koşullarında dahi performansını koruduğunu gözler önüne serdi.

Ecopia H-Steer, Ecopia H-Drive ve Ecopia H-Trailer olmak üzere 3 farklı üründen oluşan Ecopia H002 serisi lastiklerin optimize edilmiş tasarımı şu öncü özelliklere sahip:

  • Yüksek sayıda derin çentikler, tutunmayı ve her mevsimde sürüş emniyetini iyileştiriyor.
  • Merkez oluktaki taş iticiler, karkasın direncini artırıyor.
  • İnce topuk ve destek teknolojisi, lastiğin yuvarlanma direncini ve ağırlığını azaltıyor.
  • Daha geniş omuz blokları, çekişi ve merkezden su tahliyesini iyileştiriyor.
  • Optimum kanal tasarımı, su tahliyesini iyileştirerek ıslak zemin fren performansını artırıyor.
  • Geniş sırt tasarımı ve optimize edilmiş diş derinlikleri, daha uzun ömür ve daha düşük yuvarlanma direncine olanak sağlıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.