Bridgestone’den hafif ticari araçlar için yeni nesil Blizzak W810

Bridgestone’den hafif ticari araçlar için yeni nesil Blizzak W810

Hafif ticari araçlara yönelik geliştirilen yeni nesil lamelli kış lastiği Bridgestone Blizzak W810, geliştirilmiş karlı, buzlu ve ıslak zemin performansıyla emniyetli sürüş, daha uzun ömür ve daha az yakıt tüketimi sağlıyor.

Hafif ticari araçlar için pazara sunulan yeni nesil kış lastiği Bridgestone Blizzak W810’in karlı buzlu v ıslak zeminde emniyetli sürüş, ve daha az yakıt tüketimi sağladığını belirten Brisa yetkilileri lastiğin önceki desenlere göre daha sıkı tutunma etkisiyle, buzlu zeminde gelişmiş çekiş, frenleme ve viraj alma performansı sergilediğini belirtti.

Blizzak W810, Kış Lastiği

Blizzak W810, Kış Lastiği Yönetmeliği kapsamında sadece karlı ve buzlu zeminlerde performans gösteren lastiklere verilen ‘Kar Tanesi’(Snow Flake) ve M+S(Çamur ve Kar) işaretlemelerini taşıyor.

Yeni geliştirilmiş silika hamur sayesinde dengeli ıslak zemin performansı sergileyen Bridgestone Blizzak W810, omuz bölgesi için özel geliştirilmiş 3 boyutlu zigzag lamel teknolojisiyle tüm zorlu kış koşullarında arttırılmış blok direnci ve yol tutuş sağlıyor.

Çevreci bir yaklaşımla da geliştirilen Blizzak W810, aynı segmentteki bir önceki desene göre yüzde 4 daha fazla yakıt tasarrufu sağlıyor. Blizzak W810, pazardaki hafif ticari araçların yüzde 87’sine uygun ebat çeşitliliğiyle Bridgestone, Lassa, Otopratik ve Lastiğim satış noktalarında sunuluyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.