Brisa 19. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda

Brisa 19. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda

Lastik üreticisi Brisa, 27-30 Mart 2013 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan 19. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’ndaki standında Lassa ve Bridgestone marka lastikleri ile Bandag marka kaplama ürünlerini tanıtacak.

Söz konusu ürünleriyle ağır yük taşımacılığını kullanan sektörler tarafından sıkça tercih edilen Brisa, fuar kapsamında mermer sektöründe faaliyet gösteren müşterileriyle bir araya gelmeyi planlıyor.

27-30 Mart 2013 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan 19. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, mermer ve maden firmalarıyla iş makinesi ve ekipman üreticilerini bir araya getirmeyi hedefliyor. Lassa, Bridgestone ve Bandag markalarıyla fuara katılan Brisa ise, mermer sektöründe faaliyet gösteren firmalar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan lastiklerini ve kaplama ürünlerini tanıtacak.

Doğal taş alıcısı yerli ve yabancı firma temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği fuara katılanların büyük bir kısmının Brisa müşterisi olduğuna dikkat çeken Brisa Ticari Ürünler Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel, “Bridgestone ve Lassa markalı kaya kamyonu lastiklerimizin yanı sıra, Loader lastiğimiz ve Bandag marka kaplama ürünlerimizle de mermer sektöründe faaliyet gösteren firmalar tarafından sıkça tercih ediliyoruz. Müşterilerimizle buluşmamızı ve fikir alışverişinde bulunmamızı sağlayan Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, sektörün nabzını tutmamıza da yardımcı oluyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.