Brisa, artık daha da güvenli

Brisa, artık daha da güvenli

Brisa, standartlara uygun olmayan kaplama lastiklerin, trafikte tehlikeye yol açabileceğine dikkat çekerek, araç sahiplerini hassas olmaları için uyardı.

Brisa, şehir içi ve şehirlerarasında yolcululuk yapan vatandaşların yolculuklarına emniyetle devam etmelerini sağlamak için 360 derece lastik yönetimi hizmeti sunuyor. Lastik yönetimi kapsamında yer alan Bandag kaplama hizmeti, filoların lastik maliyetlerini azaltırken; diğer taraftan da kaliteli malzeme ve doğru üretim koşullarıyla ülke ekonomisine olduğu kadar doğal kaynakların korunmasına da büyük ölçüde katkı sağlıyor. “Türkiye’de kaplamanın önemli yasalarla destekleniyor.” Brisa Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat, kaplamanın doğru ve standartlara uygun bir şekilde yapılmasının büyük önem taşıdığına dikkat çekerken; Türkiye’ de kaplama sektöründe doğru uygulamanın öneminin yasalarla desteklendiğini vurguladı. “Kullanılabilir diş derinliğine dikkat edilmeli”
Kaliteli malzeme ve doğru üretim koşullarıyla kaplama lastiklerin oluşturduğu riskin minimum seviyeye indirilebileceğini dile getiren Akpulat; sadece kaplama değil tüm lastiklerde kullanılabilir diş derinliğinin güvenli seviyede olması gerektiğini bildirdi. “Kaplama yapmadan önce lastiği inceliyoruz.”
Kendilerine kaplanması için getirilen lastiklerin bir takım incelemelere tabii tutulduğunu belirten Akpulat, konuya ek olarak şunları söyledi: “Brisa’ya kaplanması talebiyle getirilen lastikler uzman personel tarafından kontrol edilir. Lastiğin gövdesi incelenir, güvenlik açısından tehlike oluşturabilecek durumda olmadığından emin olunur. Sadece, bu kontrollerden geçip uygun olduğu düşünülen lastikler kaplanır. Kaplanabilecek lastiklerin doğru olarak seçilmesi için iş ortaklarımızı eğitimlerle desteklemekteyiz.” “Doğru kullanımda lastikler 3 kere kaplanabilir.”
“Doğru kullanımda lastikler, 3 defaya kadar kaplanabilir” diyen Akpulat, M+S damgası bulunan kaplama lastiklerin kış şartları altındaki performanslarının uygun diş derinliğinde yeni lastikten farkı olmadığının altını çizerek, Brisa olarak yıpranmış lastikler kızaklama riskini artırdığı ve ıslak zeminde frenlemeyi azalttığı için sürücülere ısrarla lastiklerini uygun diş derinliğinde değiştirmelerini tavsiye ettiklerini sözlerine ekledi. www.tasimacilar.com 27.02.2014 / 15.27