Brisa, Comwex Fuarı’nda yeni ürünlerini de sergiledi

Brisa, Comwex Fuarı’nda yeni ürünlerini de sergiledi

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Comwex 4’üncü Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’na katılan Brisa, şehiriçi otobüs kullanıcıları için geliştirdiği Lassa Energia 100S lastiğiyle göz doldurdu.

Brisa, 14-17 kasım tarihlerinde düzenlenen 4’üncü Comwex Fuarı’na katılan Brisa, fuarda ziyaretçilere, ticari araç kullanıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda en son teknolojile hazırlanmış ticari ürünlerini tanıttı.

Brisa’nın ürettiğin Lassa Energia 100S

Brisa’nın özellikle şehirlerarası otobüs sürücüleri için geliştirdiği hem ön hem de çeker akslarında kullanılabilen 275/70R22.5 ebatlı lastiği Lassa Energia 100S’in kilometre başına en düşük kullanım maliteti sunduğunu belirten firma yetkilileri Mud+Snow (M+S) markalamasıyla pazara sunulan Energia 100S’in dör mevsim kullanılabildiği gibi zor kış koşularında da normal lastiklere göre daha iyi yol tutuşu sağladığını ifade etti.

Brisa standında sergilenen ürünlerle ilgili bilgi veren Brisa Ticari Ürünler Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel, Türkiye’de ilk defa filoların beklentilerine tam anlamıyla cevap verebilecek bir ürün ve hizmetler bütününü Profleet adıyla hayata geçirdiklerini belirterek, bu kapsamda filoların operasyon maliyetlerinde maksimum tasarruf sağlanmasına yönelik sürdürülebilir filo yönetim çözümleri sunduklarını vurguladı ve söz konusu çözümlerle filoların sosyal, ekonomik ve çevresel katma değerlerinin yükseltilmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Brisa mühendisleri tarafından üretilen ve inovatif bir proje olma özelliği taşıyan mobil TIR bakım servisi Mobilfix, Profleet kapsamında sunulan hizmetler arasında ayrı bir öneme sahip bulunuyor. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.