Brisa, şehir içi otobüsleri için Lassa Energia 100S'i üretti

Brisa, şehir içi otobüsleri için Lassa Energia 100S'i üretti

Brisa, şehir içi otobüs kullanıcıları için tasarladığı Lassa Energia 100S lastiğiyle kullanıcılara sağlamlık, konfor, dört mevsim üstün yol tutuş ve yüksek fren performansı sunuyor.

Bu yıl 25. yılını kutlayan Brisa, şehir içi otobüs sürücüleri için de önemi gittikçe artan 275/70R22.5 ebadında özel bir ürün geliştirdi. Sağlamlık ve konforu buluşturan Lassa Energia 100S, aynı zamanda dayanıklı karkas yapısı sayesinde; yüksek kaplanabilirlik özelliği sunuyor. Bu sayede sadece ilk ömründe değil, kaplama ile sonraki ömürlerinde de kullanılabilen Lassa Energia 100S, şehiriçi otobüs kullanıcılarına kilometre başına en düşük maliyeti sağlıyor.

“Aşınmaya karşı yüksek dayanıklılık”

Şehir içi otobüslerin hem ön hem de çeker akslarında kullanılabilen Lassa Energia 100S, özel sırt karışımı sayesinde aşınmaya karşı yüksek dayanıklılık ve uzun ömür sergiliyor. Ürün, darbelere dayanıklı, ekstra güçlendirilmiş özel yanak tasarımı sayesinde şehir içi yollarda kaldırımlardan gelebilecek yanal darbelerden etkilenmiyor, hasar almıyor. Bununla birlikte sırtında bulunan taş iticiler sayesinde taş tutması problemi yaşamıyor.

“Yüksek yol tutuşu ve fren performansı.”

Kış lastiği yönetmeliğine uygun olarak geliştirilen Lassa Energia 100S, lastikten dört mevsim beklenen performansın alınabileceğinin garantisi olan; Mud+Snow (M+S) markalamasıyla pazara sunuldu. M+S işareti, lastiklerin kış koşullarında normal lastiklere göre daha iyi yol tutuş ve fren performansı göstereceğini ifade ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.