Brisa, servis deneyimini zenginleştirdi

Brisa, servis deneyimini zenginleştirdi

Brisa, Otopratik ve Propratik servis noktalarında çalışanlara özel çevrimiçi destek sunmaya başlad

Brisa, otomotiv sektöründe Avrupa çevrimiçi teknik veri pazarının lideri olan HaynesPro B.V’nin geliştirdiği sistemle Otopratik ve Propratik servis noktalarında araç bakımı ve tamiri için mekanikerlere ve teknisyenlere anlık destek sağlamaya başladığını duyurdu.

Uluslararası çapta yenilikçi çalışmaların bir ürünü olan HaynesPro WorkshopData™ programı, Orijinal Ekipman Üretici içerikleri referans alınarak oluşturuldu. Program, binek, hafif ticari ve ağır ticari araçların bakım ve onarımında karşılaşılan zorlu işlemleri adım adım, şemalar ile beraber ve Türkçe olarak anlaşılır bir şekilde aktarıyor. İnternet üzerinden çevrimiçi çalışan HaynesPro WorkshopData™ programı herhangi bir güncellemeye gerek kalmadan hizmet sağlıyor.

İnovatif ve anlık hizmet sunan bakım ve tamir programının yanı sıra Brisa, Otopratik ve Propratik çalışanlarını kurduğu çağrı merkezi ile de destekliyor. Mekanikerler ve teknikerler, en iyi hizmeti en hızlı şekilde sunabilmek üzere çağrı merkezindeki tecrübeli teknik kadrodan yardım alabiliyor.

Hızlı ve kaliteli bir hizmet sunarak müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla servis noktalarında teknolojik altyapı geliştirmeleri konusunda önemli iş birlikleri gerçekleştirdiklerini belirten Brisa Perakendecilik Direktörü Oğuzhan Avdan, “Gerek HaynesPro B.V. ile yaptığımız anlaşma sonucu sunduğumuz HaynesPro WorkshopData™ programı, gerekse oluşturduğumuz profesyonel teknik çağrı merkezi hizmeti sayesinde Otopratik ve Propratik servis noktalarımızda mükemmel servis deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda yenilikçi fikirler ve uygulamalarla tüm paydaşlarımıza değer sunmaya ve onların ‘ilk tercihi’ olmaya devam edeceğiz” dedi.

Brisa’nın hızlı ve güvenilir araç bakımı anlayışıyla oluşturduğu Otopratik mağazalar zinciri binek ve hafif ticari araçlar, Propratik mağazalar zinciri ise ticari araçlara ve ağır vasıtalara lastik, akü, yağ, fren, klima, elektrik, bakım gibi hizmetlerden oluşan kapsamlı bir servis paketi sunuyor. 

 

 

brisa-002.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.