Brisa, Toplam Kalite Yönetimi konferans’ında ödüle aldı

Brisa, Toplam Kalite Yönetimi konferans’ında ödüle aldı

Brisa ekibi, Bridgestone Global tarafından 26 Eylül 2013 tarihinde ABD Nasville’de düzenlenen 4’üncü TQM (Toplam Kalite Yönetimi) Konferansı’ndan ödülle döndü.

16 proje içerisinden sadece 4 projeye verilenTQM Büyük Ödülünü’ne layık görülen proje, büyük takdir topladı.

Brisa kalitesiyle dünyaya örnek oldu

İlk kademe becerileri ve iş prosedürlerini gelecek kuşaklara aktarmayı amaçlayan Suru-Raku Konferansı’nda, ‘Layer Slitter M/C Kapasite Arttırma ve Standardizasyon Çalışmaları’ projesiyle birinciliği elde ederek ABD’deki 4. TQM (Toplam Kalite Yönetimi) Konferansı’na katılma hakkı kazanan Brisa ekibi, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Dünya genelindeki çeşitli Bridgestone fabrikalarından 16 iyileştirme projesinin sunulduğu konferansta, Sacit Tekin, Oğuz Özkavukcu, Hasan Nüman, İbrahim Sıtkı Yıldırım ve Nazif Saatçı’dan oluşan Brisa Ekibi, jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda büyük ödüle değer bulundu.

“SEQCD ‘nin ruhuna uygun bir proje”

Ödül töreninde bir konuşma gerçekleştiren Bridgestone Corporation Yönetim Kurulu Üyesi ve COO Mr. Kazuhisa Nishigai, “Bugün Brisa'nın bizlerle paylaştığı projesinin, inovatif bir yaklaşım içermesinin yanı sıra yapılan ergonomik değerlendirmeler yönüyle de insan mühendisliği açısından çok güçlü olduğunu gördük. Bu yaklaşımın herkes tarafından benimsenmesi ve bu tür çalışmaların çoğalması gerekiyor. Brisa Türkiye ekibinin oluşturduğu SEQCD ‘nin (İş güvenliği-Çevre-Kalite-Maliyet-Teslimat) ruhuna tamamıyla uygun olan mükemmel bir çalışma olduğunu düşünüyorum" dedi. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.