Brisa’da Cut-cure ile yeni dönem

Brisa’da Cut-cure ile yeni dönem

Brisa, lastik yönetimi sürecine kaplamada Cut-Cure teknolojisiyle değer katıyor .

Türk lastik sektörünün önde gelen firmalarından Brisa’nın 360 derece lastik yönetimi anlayışının en önemli değerlerinden biri olan Bandag kaplama işinde Cut-Cure teknolojisiyle yeni bir dönem başlıyor.

Brisa, Cut-Cure sistemini, zor şartlarda çalışan (liman, maden) yol dışı iş makinalarının kullanımı için özel olarak geliştirdi. Konvansiyonel kaplama yöntemlerine göre çok daha dayanıklı olan Cut-Cure sistemi, zorlu şartlarda çalışan ağır iş makinalarının en büyük kurtarıcısı olarak göze çarpıyor. Sektörde “orbit kaplama” olarak bilinen yöntemi kullanan Cut-cure kaplama fabrikalarında, Brisa’da üretilen ve özel bileşimi olan Cut-Cure markalı kauçuk kullanılıyor. 

2014’te hedef 3 kat büyüme

Brisa pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı Levent Akpulat, Brisa olarak 360 derece lastik yönetimi ile müşterilerine kattıkları değere odaklandıklarını ifade etti. Akpulat, bu işin en önemli kısmının soğuk kaplamanın mucidi olan Bandag ile yaptıkları iş birliği ile kaplama konusu olduğunu belirtti. 2013’ün Brisa için kaplama alanında yenilikler yılı olduğunu söyleyen Akpulat, cut-cure ile sektörde önemli bir fark yarattıklarını anlattı. Cute-cure ile ilk yıllarında olmalarına rağmen 1000’in üzerinde sipariş aldıklarını belirten Akpulat, 2014 yılı içerisinde 3 kat büyümeyi hedeflediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.