Brisa’dan uzun yol sürücülerine yanında

Brisa’dan uzun yol sürücülerine yanında

Brisa 25’inci kuruluş yılında özellikle uzun yol taşımacılarına Bandag markasıyla sunduğu kaplama hizmetleriyle de lastik sektöründe yeni çözümlerin adresi olmaya devam ediyor.

Bu sene 25. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa, gerek Bridgestone ve Lassa markası altında sunduğu yeni nesil lastikleri, gerekse Bandag markasıyla sunduğu ve özellikle uzun yol taşımacılığında büyük önem taşıyan kaplama hizmetleriyle Türkiye’de lastik sektörünün gelişimine destek vermeyi sürdürüyor.

Bandag markası ile lastik maliyetinde yüzde 40 tasarruf

 

 

Lastiklerdeki güçlü karkas yapısının aynı zamanda lastiğin kaplanabilirliliğini de arttırdığının bilinciyle üretimlerini gerçekleştiren Brisa, kendi bünyesinde yer alan ve sektörün en kaliteli ve güvenilir kaplama markası olan Bandag sayesinde, üretmiş olduğu lastiklerin ömrünü üç katına çıkarıyor. Araç altına takılan lastik ömrünü tamamladıktan sonra, iki kere daha kaplanarak aynı karkas üzerinde 3 ömrü Bandag markası ile sunan Brisa, kamyon ve otobüsler başta olmak üzere filo araçları için toplam lastik maliyetlerinde yüzde 40’a varan tasarruflar sağlıyor. Brisa ayrıca, kurduğu izleme, takip etme ve raporlama sistemleri ile araç sahiplerinin kullanımındaki gerek yeni lastiklerin gerekse kaplama lastiklerin düzenli aşınmasını, sağlıklı ve yüksek performanslı olmasını sağlıyor. Lassa ve Bridgestone markalı yeni lastiklerde olduğu gibi, Bandag’la da müşterilerine garantili ürünler sunuyor.

Satış sonrası takip ve eğitim


Tüm bu teknolojik alt yapıya ek olarak, lastiklerin hava basıncının operasyon şartları ve yük ağırlığına göre doğru seviyede olmasının hem lastik ömrü, hem yeniden kaplanabilirlik, hem de yakıt tüketimi üzerindeki etkileri hakkında kullanıcıları ve filo araç sahiplerini bilgilendirmek için satış ekipleri aracılığıyla çeşitli eğitimler düzenleyen Brisa, özellikle filolarda lastik performans takibi ve raporlama yaparak sürücü ve filo sahiplerini bu konuda bilinçlendirmeye çalışıyor. Yakıt tasarrufu, uzun ömür, güvenli ve çevreye duyarlı Ecopia lastikleri Yakıt tüketimini ölçebilen cihazlarla yapılan çalışmalar, yeni nesil Ecopia model lastiklerin Ecopia olmayanlara oranla yüzde 2.8’e varan oranlarda daha az yakıt tüketimini mümkün kıldığını ortaya koyuyor. Bu oranda bir yakıt tasarrufu 100 araçlık bir filo için senede yaklaşık 170.000 TL’ye denk geliyor ve söz konu meblağ ile 200 adet yeni lastik alınabiliyor. Düzenli aşınma ve uzun ömür odaklı olup; güvenlik ve çevre duyarlılığından ödün verilmeden geliştirilen bu lastikler, düşük serili otobüs ve kamyon lastikleri pazarında sürücüler için vazgeçilmez lastikler olarak dikkat çekiyor.

Bridgestone’dan yıllara meydan okuyan otobüs lastiği: R247 II


Bridgestone’un Türkiye pazarına özel olarak geliştirdiği otobüs lastiği R247’nin yeni nesil versiyonu olan R247 II; ekonomik, çevreci ve güvenli olmasının yanı sıra, uzun ömürlü olmasıyla da dikkat çekiyor. R247 II’nin özel sırt karışımı ve desen yapısı ıslak zemin performansını artırırken, aynı zamanda uzun ömür ve düzenli aşınma performansı sunuyor. Geliştirilmiş karkas yapısıyla üstün kaplanabilirlik performansına sahip olan lastik, merkez kanallarında bulunan taş iticiler sayesinde, olası taş tutmadan kaynaklanabilecek hasarlara karşı da ekstra koruma sağlıyor.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.