Brisa’dan yeni Profleet yöntemi

Brisa’dan yeni Profleet yöntemi

Brisa Profleet yöntemi ile bu yıl 65 bin araç ve 500 bin lastiğe dokunmayı amaçlıyor.

Filo yönetim çözümlerini tek çatı altında birleştiren Profleet hizmeti ile, 2013 yılında birçok filonun operasyonel maliyetlerinde tasarruf sağlayan Brisa, bu yıl da özel eğitimli 100 Profleet Danışmanı ile 65 bin araç ve 500 bin lastiğe hizmet vermeyi hedefliyor.

Brisa, Türkiye’de ilk kez filoların beklentilerine tam anlamıyla cevap verebilecek bir ürün ve hizmetler bütününü, “360 derece danışmanlık” projesini hayata geçiriyor. 360 derece danışmanlık projesi ile maksimum tasarruf sağlanmasına yönelik sürdürülebilir filo yönetim çözümleri sunan Brisa, Profleet filo yönetim çözümleriyle filolara ekonomik ve çevresel katma değer sunmayı hedefliyor.

Hedef 65 bin araç, 500 bin lastik

Brisa, geçtiğimiz yıl içinde 73 Profleet Danışmanı ile 300 tanesi yeni olmak üzere, 2000’e yakın filo müşterisinin ihtiyaçlarını karşıladı. Brisa 73 Profleet Danışmanı ile yaklaşık 40.000 aracın ve 300 bine yakın lastiğin bakımını gerçekleştirdi. 2014 yılında ise 100 Profleet Danışmanı ile 65 bin araç ve 500 bin lastiğe hizmet vermeyi hedefliyor.

Brisa, Profleet kapsamındaki çözümler ise Mobilfix, Filofix, Aspects+, ProPratik şeklinde sıralıyor.

Mobilfix’e ödül

Dünyada geliştirilen ilk ve tek mobil TIR bakım servisi olan Mobilfix, , ağır ticari araçlara yerinde servis ve bakım hizmetleri sunarak, araç sahiplerinin zamandan ve maliyetten tasarruf etmesini ve iş sürekliliklerini korumalarını sağlıyor. Tahmin edilenin çok üzerinde bir talep gören Mobilfix, şimdilik sadece İstanbul’da hizmet veriyor. 2013 Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında ‘Müşteri Odaklı Hizmet İnovasyon Ödülü’ne layık görülen Mobilfix’in, önümüzdeki yıllarda tüm Türkiye’ye hizmet götürmesi planlanıyor. 

Filofix

Profleet kapsamında Brisa, Filofix adı altında filolara özel 7/24yol yardım hizmeti de sağlıyor. Yolda bir sorunla karşılaşıldığında, Türkiye’nin ve Avrupa’nın her yerinden Filofix’i arayarak, Türkçe hizmet almak mümkün.

Aspects+ 

Brisa, Profleet kapsamındaki lastik takibi ve hızlı ölçüm gibi hizmetleri “Aspects+” adı altında bir programla filolara sunuyor. Aspects+ ile filolardaki bütün araçların faaliyet gösterdiği operasyon alanlarına gidilerek aks detayına kadar tüm lastikler ölçümleniyor ve anında raporlanıyor, bu sayede doğru lastik bakımı ve servis hizmetleri doğru zamanda yapılıyor.


ProPratik

2013 yılında ilk ProPratik mağazasını açan Brisa, bu konsept ile ağır ticari araç sahiplerinin, lastik ve kaplama başta olmak üzere, kamyon ve otobüslere yönelik birçok ürün ve hizmete aynı çatı altında erişebilmelerini sağlıyor. ProPratik mağazalarında, Bridgestone ve Lassa’ın otobüs-kamyon segmentindeki ürünleri ile Bandag lastik kaplama, temel araç ve lastik bakım hizmetleri veriliyor.

Brisa

Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden Bridgestone ile Sabancı Holding’in ortak kuruluşu olan Brisa, Türkiye lastik endüstrisinin önemli fabrikalarından biridir. Brisa’nın kökleri, Sabancı Holding ve ortaklarının girişimiyle 1974 yılında kurulan Lassa ile atılmıştır. Lastik sektöründe dünyada yaşanan gelişmelere paralel olarak; 1988 yılında Sabancı Topluluğu ile Bridgestone Corporation arasında gerçekleşen ortaklık sonucunda Brisa, bugünkü adını almıştır. Brisa Kocaeli Üretim tesisleri, 361.000 m2’ye ulaşan kapalı alanıyla, dünyanın tek çatı altındaki en büyük lastik fabrikalarından biridir. Bu tesis, aynı zamanda, Bridgestone’un dünya üzerindeki önde gelen üretim üslerinden biri olma özelliğini de taşımaktadır


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.