Brisa’nın Eğitim Desteği sürüyor

Brisa’nın Eğitim Desteği sürüyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi’n de düzenlenen 3. Otobüs Kaptanlığı Apolet Takma ve Mezuniyet Yemin Töreni”nde öğrencilerle buluşan Brisa, dereceye giren öğrencilere Teknosa mağazalarından hediye çeki verdi.

Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa’nın eğitime verdiği destekler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde “Afyon Kocatepe Üniversitesi’n de düzenlenen 3. Otobüs Kaptanlığı Apolet Takma ve Mezuniyet Yemin Töreni”nde bir stant açan Brisa, Bridgestone’un R247 II model otobüs lastiklerini öğrencilere tanıttı. Dereceye giren ilk 3 mezuna Brisa tarafından Teknosa mağazalarında kullanabilecekleri hediye çekleri verildi.

Brisa ve üniversite arasında işbirliği sağlandı

Brisa’nın devamlılık arz eden eğitim destekleri kapsamında, Afyon Kocatepe Üniversitesi ile Brisa yetkilileri arasında yapılan görüşmeler neticesinde, Brisa Ticari Ürünler Pazarlama Departmanı ve Brisa Akademi’nin desteği ile hazırlanan eğitim videolarının, üniversitedeki eğitimlerde kullanılmasına ve öğrencilere Brisa tarafından lastik kullanımına yönelik dersler verilmesi için iş birliği projeleri geliştirilmesi karar verildi.

Katılım ve ilgi yoğundu

TOFED (Türkiye Otobüsçüler Federasyonu) ve TOF (Tüm Otobüsçüler Federasyonu) temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen tören öncesinde birer konuşma yapan İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı ile Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Genel Başkanı İsmail Yüksel, Türkiye’de lojistik kavramının geleceği ve otobüs taşımacılığı konularına değindiler. Apolet takma seremonisinin ardından, dereceye giren ilk 3 mezuna Brisa tarafından Teknosa mağazalarında kullanabilecekleri hediye çekleri verildi.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.