Bu yaz İzmirliler klimalı otobüslerin tadını çıkaracak

Bu yaz İzmirliler klimalı otobüslerin tadını çıkaracak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, filosundaki 104 klimasız otobüse de klima taktırıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayından itibaren İzmir’de sefere çıkan otobüslerin tamamını klimalı hale getirmeyi hedefliyor.

104 klimasız araç gündemde

Büyüyen filosu, artan nufüsü ve yükselen standartlarıyla İzmirliye en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan İzmir Büyük şehir Belediyesi, bu yaz da daha konforlu bir yolculuk için kolları sıvadı. Filosundaki 104 klimasız aracı klimalı hale getirecek.


Otobüslerde geriye dönük çalışma

7 yıl öncesi alınan 104 klimasız otobüse klima taktırma kararı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Son yıllarda tüm otobüs alımlarında klimalı araçları seçmişti.

Yeni sezon için atölyelerde hummalı bir çalışma var

Atölyelerde halen, 2001 yılında alınan Mercedes marka körüklü otobüslere taktırılacak klimaların montaj çalışmaları sürüyor. 104 otobüsün yeni donanımlarıyla hizmete girmesinin ardından ESHOT bünyesindeki klimalı otobüs sayısı 1226’ya yükselecek.

Haziran ayında klimasız araç kalmayacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşım hizmeti veren İZULAŞ şirketi de yeni alımlarla klimalı araç sayısını artırırken, daha önce filoya dahil edilen otobüslere de klima montajı yapılıyor. Hedef Haziran ayından itibaren İzmir’de sefere çıkan otobüslerin tamamını klimalı hale getirmek. 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.