Bursa Büyükşehir Belediyesi, Toplu Ulaşımda FSM Demirbaş’ı Tercih Etti

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Toplu Ulaşımda FSM Demirbaş’ı Tercih Etti

Temsa Global, Bursa Büyükşehir Belediyesine 15 adet 12 metrelik Temsa Avenue otobüs vererek Bursa piyasasına girmiş oldu.

Burulaş Genel Müdürlüğü tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine Bursa Büyükşehir Belediye iştiraki Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, İşletme Müdürü Erdinç Alkan, Satın Alma Müdürü Erol Keyfoğlu, FSM Demirbaş Otomotiv Mustafa Demirbaş,Temsa Satış Yöneticisi Baybars Dağ ve Hasan Özçelik katıldı. 15 adet Avenue, Bursa şehir içi hatlarında toplu taşıma hizmeti vermek üzere teslim edildi.

‘Bursa, tüm taşıma modları ile büyüyor’

Teslimat töreninde Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy yaptığı açıklamada, şunları söyledi; toplu taşımacılıkta filomuzun kalitesini artırmak için ve gençleştirmek hedefi ile 15 adet Temsa Avenue’yu bünyemize kattığımız için mutluyuz. Bursa, kara, hava ve deniz taşımacılığı ile her gün gelişen ve büyüyen bir şehirde toplu taşımanın kalitesini yükseltmek adına, şehir içi otobüs sektörünün dev kuruluşu Demirbaş otomotiv yönetim kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, başarılı bir pazarlama strateji ile belediyemizin menfaatleri doğrultusunda en uygun teklifi vererek otobüsleri şehrimize kazandırdı’ dedi.

‘Özel Halk Otobüsleri değişime girecek’

Fidansoy ayrıca ‘Bursa pazarına giren Temsa otobüsleri servis konusu, yedek parça ve kalitesi ile uzun yıllar şehrimize hizmet verecek’ dedi. Özel halk otobüslerinin de belli bir süre sonra değişime gireceğini belirten Genel Müdür Fidansoy, halk otobüslerinin para toplamada ısrar ettiklerini, fakat daha sonra yaptıkları teklifi geri çekerek doğruyu buldular, dedi.

‘Büyük mutluluk duyuyoruz’

Mustafa Demirbaş, teslimat töreninde yaptığı konuşmada; Bursa gibi gelişimi ve değişimi ile ulaşımda büyük hedefleri olan bir şehre büyüyen bir şehre, bayiliğini yaptığım Temsa otobüsler ile hizmet verecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz, dedi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.