Bustaş Yatırımları Hız Kesmiyor

Bustaş Yatırımları Hız Kesmiyor

Bursa'nın en eski depoculuk ve taşımacılık firması olan Sönmez Bustaş Lojistik, Uluslararası taşımacılıktaki 'express' hizmetlerine hız kazandırdı

Minivan sistemdeki araç filosunun kapasitesini 2 katına çıkaran Sönmez Bustaş Lojistik, hızlı ve esnek taşımacılık sağlayacak yeni filonun lansmanını gerçekleştirdi. Sönmez Bustas Lojistik'in Gürsu'daki merkezinde düzenlenen lansmana Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cem Sönmez ile Sönmez Holding CEO'su Kemal Erdoğan da katıldı.

Hızlı Ve Esnek Ulaşım

Express minibüsler ile en hızlı taşıma yöntemi olarak bilinen hava kargosuna karadan hız getirdiklerini belirten Ali Cem Sönmez, “Müşterilerimizin talebi doğrultusunda minivan sistemdeki araç sayımız 25'e çıkardık. Bin 200 kilogramın altındaki yükleri taşıyabilen araçlarımız ortalama 8-10 palet kapasitesinde” diye konuştu.

Süre Yarıya İndi

Sönmez, “ Araçlarımızın en büyük özelliği Uluslararası taşımacılıkta TIR'ları kapsayan prosedür ve beklemelere dahil olmamaları. Bu araçlar sayesinde Doğu Avrupa ve Balkan ülkelerine ortalama 36 saat, Avrupa'ya ise 50 saatte taşıma hizmeti sunarak hava kargosunda harcanan süreyi yarıya düşürüyoruz. Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor” dedi.

Araç Filosu Genişliyor

Mevcutta 150 araçlık TIR filosu ile Avrupa ülkelerine verdikleri lojistik hizmetlerini yeni
yatırımlarla büyütmeyi hedeflediklerini de söyleyen Ali Cem Sönmez, tenteli ve frigo TIR için  görüşmelerin  başladığını da duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.