Busworld Turkey Nisan 2014’te kapılarını 5. kez açacak

Busworld Turkey Nisan 2014’te kapılarını 5. kez açacak

Busworld Turkey 2014 Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası Fuarı, 24-27 Nisan 2014 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde otobüs sektörü ve yan sanayiciyi, ziyaretçiler ile bir araya getiriyor.

İki senede bir düzenlenen Busworld Turkey Fuarı’nın 5’incisi 24-27 Nisan 2014 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde otobüs, midibüs ve minibüs üreticilerinden, yedek parça, aksesuar ve ekipman tedarikçilerine kadar uzanan geniş bir katılımcı kitlesiyle yerli ve yabancı ziyaretçilere kapılarını açacak.

Fuar’ın 2014 yılı destekçisi ‘TOFED’

İlk defa 1971 yılında Kortrijk, Belçika’da düzenlenen Busworld Fuarı, yıllar içinde Avrupa ve dünya otobüs endüstrisinin en eski ve saygın ihtisas fuarı haline geldi. HKF Fuarcılık AŞ, Busworld Kortrijk ile birlikte Busworld Turkey adı altında İstanbul’da organize edilecek fuar’ın 2014 yılındaki destekçisi Türkiye Otobüsçüler Federasyonu(TOFED) olacak.

Türkiye başta olmak üzere özellikle Orta Doğu, Kuzey Afrika, Kafkaslar ve Türkî Cumhuriyetlerde büyümeyi ve bu pazarlara girmeyi hedefleyen otobüs ve yan sanayi firmalarının tercihi olan Busworld Turkey, yeni iş bağlantıların kurulması ve var olan ilişkilerin güçlendirilmesi bakımından fırsat yaratan bir fuar olarak nitelendiriliyor.

Busworld Fuarları Belçika ve Türkiye’nin dışında Latin Amerika (Bogota, Kolombiya), Doğu Avrupa (Kiev, Ukrayna), Asya ve Hindistan’da da düzenleniyor. 

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.