BUSWORLD'da en güzel standı gazeteciler seçecek

BUSWORLD'da en güzel standı gazeteciler seçecek

BUSWORLD Turkey 2012’nin en güzel stantlarını gazeteciler seçecek. Gazeteciler; biri otobüs, diğeri aksesuar üreticisi firmalardan olmak üzere iki ayrı seçim yapacaklar.

HKF Fuarcılık organizasyonuyla 19-21 Nisan arasında düzenlenecek olan BUSWORLD Turkey 2012 Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı, 18 Nisan’daki Basın Günü ile kapılarını yine ilk olarak medya mensuplarına açıyor. Firmaların özel sunumlar gerçekleştireceği tanıtıma yerli ve 22 ülkeden 50’den fazla yabancı gazeteci katılacak. En beğenilen iki stand gazetecilere sorulacak
Dördüncü kez düzenlenen fuarda ilk kez yapılacak olan En Güzel Stand Tasarımı Yarışması için jüri üyelerinin Basın Günü’ne katılan gazeteciler olmasına karar verildi. Firmaların sunumlarının ardından, gazetecilere otobüs ve aksesuar üreticisi firmalar arasından en beğendikleri iki standın hangileri olduğu sorulacak. Kazananlar, fuarın açılış kokteylinde birer hatıra plaketi ile ödüllendirilecek.
20 bin metrekare alan, 170 adet katılımcı
İstanbul Fuar Merkezi’nde açılacak olan etkinliğe katılımcı sayısı 170’i geçti. Mercedes-Benz’in Diamond Sponsor olduğu fuar, toplam 20 bin metrekare alana yayılan iki salonda düzenleniyor.
Ayrıca BUSWORLD Turkey, uluslararası fuarcılıkta ‘kalitenin belgesi’ olarak kabul edilen UFI Approved Event (UFI Onaylı Fuar) sertifikasına sahip. www.tasimacilar.com 03.02.2012 / 14:22