Çalıkıran’a özel MAN Lions Coach otobüs teslim edildi

Çalıkıran’a özel MAN Lions Coach otobüs teslim edildi

Turizm ve lojistikten, VIP hizmetlere kadar pek çok alanda faaliyet gösteren Ankara menşeeli Çalıkıran Turizm, 200 araçlık filosuna MAN Lions Coach otobüsü ekledi.

Çalıkıran firması için özel olarak dizayn edilen MAN Lions Coach, MAN Ankara tesislerinde düzenlenen törenle firmaya teslim edildi. Teslimat törenine Çalıkıran Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Durali Çalıkıran, yeler İhsan Çalıkıran ve Abdullah Çalıkıran, MAN Finans Bölge Müdürü Ahmet Karaca ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Müdürü Eray Öcal katıldı.

Daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarının son sürat devam ettiğini ifade eden Çalıkıran Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Durali Çalıkıran, “Çeyrek asrı aşkın tecrübemizle faaliyet gösterdiğimiz sektörde, her zaman daha iyisini sunabilmek için çalışıyoruz. Bu nedenle filomuz için tercih ettiğimiz araçlar bizim için çok önemli. MAN Lions Coach‘u filomuza katarak önemli bir eksiğimizi de tamamlamış olduk. Bu otobüsü VIP hizmetlerimizde kullanacağız. Gelecek dönem yatırımlarımızda da tercihimiz MAN ve NEOPLAN olacak” diyerek filoyu büyütmede MAN tercihlerinin devam edeceği sinyalini verdi.

Teslimat töreninde konuşan konuşan MAN Kamyon ve Otobüs TİC. AŞ. Bölge Satış Müdürü Eray Öcal ise Ankara’nın köklü kuruluşu Çalıkıran Turizm ile olan işbirliklerinin devam edeceğini belirterek, “Yarattığı ekonomi ve konforu ile MAN Lions Coach‘un firmaya büyük katma değer yaratacağına inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

MAN Finans Bölge Müdürü Ahmet Karaca ile İhsan Çalıkıran ve Abdullah Çalıkıran'ın da katıldığı törenin ardından araç firma yetkililerine teslim edildi.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.