Can Meşrubat Gıda’a Isuzu N sesi kamyonlar hizmet edecek

Can Meşrubat Gıda’a Isuzu N sesi kamyonlar hizmet edecek

Anadolu Isuzu’nun şampiyon lakaplı N serisi kamyonlarının teslimatları hız kesmeden devam ederken, Can meşrubat gıda da aldığı 6 adet N serisi kamyonu filosuna ekledi.

Meşrubat ve gıda sektöründe 40 yılı aşkın süredir hizmet veren Can Meşrubat Gıda’ya, Anadolu Isuzu Yetkili Satış Bayi Çetaş Otomotiv tarafından 6 adet N serisi kamyon düzenlenen törenle teslim edildi.

Can Meşrubat Gıda’nın Esenyurt’ taki merkezinde düzenlenen törene, Isuzu Kamyon Satış Şefi Atakan Gürler, Isuzu Kamyon Satış Sorumlusu Arif Bugeker, Anadolu Isuzu Yetkili Satış Bayisi Çetaş Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Gülay Kökbaş, Satış Temsilcisi Haydar Romancı ve Can Meşrubat Gıda firma sahibi Haydar Kaya katıldı.


Euro 5 motorlu N serisi Isuzu’lar filolarda yerini alıyor

Can meşrubat gıda ile eskiye dayalı ilişkileri olduğunu ifade eden Anadolu Isuzu Kamyon Satış Şefi Atakan Gürler, firmanın almış olduğu 6 adet Isuzu NPR kamyon ile bu ilişkinin daha da kuvvetlendiğini söyledi.

N serisi kamyonların özellikleri hakkında da bilgi veren Gürler, “NPR10 ve NPR 3D tipi araçlarımızla gazlı içecek satış ve dağıtımı yapan firmalara; hacim, tonaj ve ekonomi avantajları sunuyoruz. Isuzu, sektörde bilinen dayanıklılığı ve uzun motor ömrünün yanı sıra sunduğu yakıt ekonomisi, parça bulunabilirliği, yaygın servis ağı ve uygun servis maliyetleri, Euro 5 çevre dostu motoru ile müşterilerimizin kuşkusuz ilk tercihi olmaya devam ediyor” diyerek kamyonların firmaya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Can Meşrubatın tercihi Isuzu N serisi kamyon oldu

Can Meşrubat Gıda firma sahibi Haydar Kaya ise konuşmasında“Teknolojinin gelişmesiyle beraber filomuzu yenilerken Isuzu’da karar kıldık. Hem müşterilerimize daha iyi hizmet vermek hem de günümüzün şartlarında daha ekonomik yakıt tüketimine sahip olduğu için Isuzu N Serisi, bize oldukça cazip geldi. Filolarımızı yenilerken bundan sonra Isuzu’yu tercih edeceğiz. Isuzu ihtiyaçlarımıza en iyi şekilde cevap veriyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.