Çanakkale belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor

Çanakkale belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor

Çanakkale Belediyesi araç filosunu Devlet Malzeme Ofisi'nden aldığı araçlarla genişletmeye ve modernize etmeye devam ediyor.

Mevcut araç filosuna kazandırılan; 1 adet otobüs, 3 adet damperli kamyon, 1 adet cenaze aracı belediye otoparkında düzenlenen törenle tanıtıldı.

Belediye personelinin de katıldığı törende Çanakkale Belediyesi'ne yeni kazandırılan araçların hizmete girmelerinden dolayı bir tanıtım düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan 1 adet 39+1+1 yolcu kapasiteli, EURO 5 çevreci motora sahip otobüs, 13 ton yük taşıma kapasitesine sahip yine çevreci motoru olan 3 adet damperli kamyon ve 5+1 yolcu ve 4 tabut taşıma kapasitesine sahip 1 adet cenaze aracı olmak üzere toplam 5 adet yeni aracı Çanakkale Belediyesi araç filosuna kazandırdıklarını belirtti.

Gökhan; “Araç filomuzu ve makine parkımızı geliştirmeye devam edeceğiz. Kentlilerin memnuniyetini arttırmak için çalışmalarımız sürecek. Kentimize ve belediyemize yeni araçların hayırlı olmasını diliyorum” dedi ve belediye bünyesinde hizmet verecek otobüsün direksiyonuna geçerek, otobüsü basına tanıttı.

Çanakkale Belediyesi'ne kazandırılan araçların tanıtım töreni davetlilere pilav ikram edilmesiyle sona erdi. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum