Carlyle Grup L.P Şirketinin yeni adı Axalta Coating Systems oldu

Carlyle Grup L.P Şirketinin yeni adı Axalta Coating Systems oldu

Küresel alternatif varlık yöneticisi Carlyle Grup L.P. (NASDAQ: CG), 4,9Milyar $’a DuPont Performans Boyalarının satın alımını tamamlayarak şirketin isminin Axalta Coating Systems olarak değiştiğini duyurdu.

Systems ulaşım ve sanayi sektörünün küresel boya tedarikçisi olan Axalta Coating Systems yetkilileri yatırımın öncelikle Carlyle Partners V ve Carlyle Europe Partners III özkaynakları ile finanse edildiği belirtildi.

Otomotiv ve ağır kamyon pazarındaki otomobil tamir servisleri ve orjinal ekipman üreticileri için boya ve uygulama ekipmanlarını geliştirerek üretim ve satışını yapan Axalta Coating Systems, pazardaki güçlü yerini, Standox®, Spies Hecker® ve DuPont Refinish dahil küresel markalarla desteklendiğini belirtirken, müşterilerin yüksek verimlilik, ve çevre dostu boyalar konusunda gelişen taleplerini karşılamak için geliştirilen, üçüncü jenerasyon su bazlı sistemlerin şirketin teknolojideki liderliğini vurguladığı ifade edildi.

Carlyle Grup başkanı Martin W.Summer “Axalta Coating Systems’e yatırım yaptığımız için çok heyecanlıyız ve inanıyoruz ki şirketin güçlü pazar konumu ve küresel ayak izi, Çin ve Brezilya gibi hızla gelişmekte olan pazarlardaki fırsatlardan yararlanarak büyümemizi sağlayacak. Sanayi ve ulaşım sektörlerindeki deneyimli yatırımcılar olarak, küresel tek Carlyle ağı Axalta Coating Systems’in büyümesine ve değer yaratmasına yardımcı olacaktır” dedi.

130 ülkede 120 bin’den fazla müşteriye hizmet veren ve boya sistemlerinin tüm yelpazesini müşterilerine sunan şirketin, bağımsız bir şirket olarak, Axalta Coating Systems olarak boya sektöründeki 90 yılı aşkın bir temel üzerine inşa edileceği belirtildi.

Şirket yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Charlie Shaver“Axalta Coating Systems’ı bekleyen sonraki heyecan verici süreçler için sabırsızlanıyoruz. Küresel ölçekte tüm dünyada yer alan 35 fabrika ve önemli pazarlardaki 7 teknoloji merkezimizin, Carlyle’ın sanayi odaklılığı ve küresel ağı ile birleşmesi gelecek için bize iyi bir konum sağlamaktadır" şeklinde konuştu.

Axalta Coating Systems başkanı John G.McCool; ilerleme performansı ve mükemmeliyetçiliğe ilave olarak müşterilerine system tabanlı yaklaşımlarının en büyük güçlerinden bir olduğunu belirterek şunları kaydetti; “Boyanın yanı sıra, ürünlerimizin etkin bir şekilde kullanımına yardımcı olacak geniş ekipman yelpazesini ve hizmeti müşterilerimize sunmaktayız. Dünya çapında 42 eğitim merkezimizde, müşterilerimize ürünlerimizin ve uygulama ekipmanlarımızın nasıl kullanılacağı ile ilgili öğrenme fırsatları sunmaktayız. Bu özellik, bize müşterilerimizin tercihlerini daha iyi anlayarak hizmetlerimizi geliştirmemizi sağlarken, müşterilerimizin de performans ve verimliliklerini geliştirmelerine yardımcı olmaktadır."

Axalta Coating Systems firmasının yeni isminin 2013 yılının ikinci çeyreğinde resmi olarak başlayıncaya kadar, önümüzdeki birkaç ay boyunca DuPont Performans Boyaları olarak iş yapmaya devam edeceği belirtildi. Şirketin beta web Sitesi AxaltaCoatingSystems.com'un ise geliştirilme aşamasında olduğunun altı çizildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.