Castrol, Motorlardaki Çamurlaşmaya Castrol GTX ile Dur Diyor

Castrol, Motorlardaki Çamurlaşmaya Castrol GTX ile Dur Diyor

Castrol Türkiye Çalışanları Stüdyoya Girdi, Castrol GTX Radyo Spotunu Birlikte Seslendirdi.

Castrol Binek Araç Yağları Pazarlama Müdürü Emre Ilgaz, Şubat ayının başından itibaren özellikle Anadolu’da yüksek kilometreli araç parkına sahip illerdeki yerel radyo kanallarında yayınlanmaya başlayacak olan yeni radyo reklamlarıyla Castrol GTX’inyüksek bilinirlik oranını daha da artırmayı planladıklarını dile getirdi.

Castrol GTX’in performansına olan inançlarından dolayı tüketicilere birebir seslenmeyi tercih ettiklerini de belirten Emre Ilgaz,markanın ayrılmaz değerlerinden biri olan “tek ekip ruhunu” yaşatabilmek amacıyla yeni radyo spotlarının Castrol Türkiye’nin farklı departmanlarında görev yapan çalışanlar tarafından seslendirildiğini de vurguladı.
1899 yılından bu yana madeni yağ sektöründe dünya çapında haklı bir başarıya imza atan, araştırmaya ve teknolojiye yaptığı yatırımların yanı sıra motor sporlarına olan desteğiyle ön plana çıkan Castrol, yüksek kilometreli araç sahipleri için geliştirdiği Castrol GTX madeni yağıyla dikkat çekiyor.

Günlük motor korumasını sağlamak için tasarlanan Castrol GTX motor yağının, araçların kalbi olan motorlardaki çamurlaşmaya yani bir diğer anlamda kandaki kolesterol etkisine karşı yüzde 25’a varan oranda daha iyi koruma sağladığı belirtildi. www.tasimacilar.com 25.01.2013 Saat:13:01


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.