Castrol, Ticari araç yağlarını Roadshow ile tanıttı

Castrol, Ticari araç yağlarını Roadshow ile tanıttı

Castrol Türkiye, ticari araç motor yağları ürün portföyündeki CRB Turbomax ve VECTON ürünleri ile gerçekleştirdiği Türkiye turunu tamamladı. Castrol Roadshow aracı 125 günde 52 ili ziyaret etti, 22 bin km yol kat etti.

Castrol, üretimini dünyada ilk olarak Türkiye’deki Gemlik fabrikasında gerçekleştirdiği, yenilenmiş CRB Turbomax ve VECTON ürünlerini Türkiye çapında bir Roadshow ile tüketicilerine tanıttı. Türkiye’nin ve dünyanın lider madeni yağ üreticilerinden Castrol, yenilenen ticari araç motor yağı ürün gamı ile Türkiye’nin 52 ilini dolaştı.

PETDER’İN 2018 3. çeyrek verilerine göre, %27,2’lik pazar payı ile Türkiye ticari araç motor yağları segmentinin lider markası Castrol, daha fazla performans ve daha uzun motor ömrü sunma hedefiyle yenilenen ticari araç ürün portföyünü tanıtmak için Türkiye genelinde 74 noktada gerçekleştirdiği Roadshow aktivitesi çerçevesinde, 4 ayda 22 bin km yol kat ederek toplamda 6626 ağır vasıta sürücüsü ve ustaya ulaştı.

Ağır vasıta sürücü ve ustalarına yüz yüze eğitim verildi

Castrol, VECTON ve CRB Turbomax ürünlerinin mükemmel motor koruma özelliği ve yüksek performansını daha yakından anlatmak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki nakliye siteleri, ağır vasıta sanayi siteleri, taşıyıcı kooperatifleri ve otogarlarda buluşmalar düzenledi. Roadshow süresince gidilen illerde katılım gösteren kanaat önderi ustalar ve ağır vasıta sürücülerine Castrol ticari araç motor yağları ile ilgili özel eğitimler verildi, video gösterimleri yapıldı. Eğitimler çerçevesinde ürünlerin performansları, özel demo üniteler üzerinde test ettirildi. Mini yarışmalar ile eğitimlerin ölçüm ve değerlendirmeleri yapıldı ve katılımcılara sürpriz hediyeler sunuldu.

castrol-roadshow.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.