Castrol ve Korlas motor ile İşbirliğine imza attı

Castrol ve Korlas motor ile İşbirliğine imza attı

Castrol Türkiye, Ducati, MV Agusta ve Triumph markalarının distribütörü olan Korlas Motor ile yeni bir işbirliği anlaşmasına imza attı.

Castrol’ün motosiklet için ürettiği ve özel moleküller ile ister 4 zamanlı ister 2 zamanlı olsun tüm motosikletlerin kalbini her zaman temiz tutan teknolojik ürünü Power1, bundan sonra Ducati, MV Agusta ve Triumph markalı motosikletlerin de ilk tercihi olacak.

Castrol’ün yüksek performans sunan motosiklet motorları için özel olarak geliştirdiği Trizone teknolojisi ile tüm 4 zamanlı motorların 3 farklı bölgesinin farklı gereksinimleri Castrol Power1 ile çözümleniyor. Motor, debriyaj ve dişliler için geliştirilen Castrol Power1 madeni yağları ile motosiklet tutkunları hem en iyi performansı hem de gerekli korumayı sağlamış oluyor. Diğer motosiklet yağlarına kıyasla daha hızlı ivmelenme gücü ve 100km/h hıza daha kısa mesafede ulaşma fırsatı sunan Castrol Power1 bu sayede motosiklet kullanıcılarını ulaşmak istedikleri noktaya kontrollü güç ile götürmüş oluyor.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.