Castrol ve TÜMOSAN çiftçiye desteğini uzattı

Castrol ve TÜMOSAN çiftçiye desteğini uzattı

Castrol, Türkiye'nin önde gelen dizel motor ve traktör üreticisi TÜMOSAN ile çiftçilere destek olmak amacıyla 2002 yılından bu yana sürdürdüğü işbirliğini 3 yıl süreyle uzattı.

Yenilikçi ürünleri ve üstün teknolojisiyle dünyanın lider madeni yağ markalarından Castrol, traktör ve dizel motor üretiminde 42 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN ile anlaşmasını yeniledi. Castrol ve TÜMOSAN, çiftçilere destek olmak amacıyla 2002 yılından bu yana sürdürdükleri işbirliğini 3 yıl daha uzatarak yeni bir döneme girdi. Bu kapsamda, daha önce olduğu gibi, TÜMOSAN’ın ürettiği traktörlerin ilk dolumu Castrol ürünleriyle yapılacak, yetkili servislerde de Castrol ürünleri kullanılacak. TÜMOSAN üretim hattının belli noktalarında Castrol ürünleri kullanılmaya devam edecek. Castrol, TÜMOSAN’a özel motor ve şanzıman yağı da üretecek. Ayrıca, servise gelen çiftçiler, bakım paketi aldıklarında yüzde 3 akaryakıt puanı kazandıran BP Club kartına sahip olacaklar.    

Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Kamuran Yazganoğlu, “Castrol olarak, ülkemizde ve dünyada araç üreticileri ile önemli işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda, otomotiv markalarıyla birlikte ürün geliştiriyor, motor sporlarında ürün deneme ve pazarlama aktivitelerinde birlikte yer alıyoruz. Türkiye’nin lider traktör ve dizel motor üreticisi TÜMOSAN ile de 15 yıldır başarılı bir işbirliği yürütüyoruz. Şimdi bu işbirliğimizi 3 yıl süreyle uzatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir kez daha Castrol kalite ve güvencesini tercih eden TÜMOSAN’ın ürettiği traktörlerde hem ilk dolumda hem de servislerde Castrol madeni yağları kullanılmaya devam edecek. TÜMOSAN ile birlikte çiftçilerimize destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

TÜMOSAN Motor ve Traktör San. A.Ş. Genel Müdürü Kurtuluş Öğün ise “Bir markayı güçlü kılan özelliklerden biri, küreselleşen dünyada farklı ihtiyaçlara cevap verebilme yetkinliğidir. Bu çerçevede, TÜMOSAN olarak, çiftçilerimize yalnızca iyi bir traktör kullanmayı değil aynı zamanda yakıt temininde kazanç ve madeni yağ alımında kolaylık sağlamayı da hedeflemekteyiz. Bu konular dikkate alındığında Türkiye’nin en güçlü madeni yağ markalarından Castrol ile Türkiye’nin ilk yerli motor üreticisi olan TÜMOSAN’ın işbirliği kaliteden ödün vermediğimizi göstermektedir. Castrol firmasının özel olarak ürettiği TÜMOSAN markalı madeni yağları müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz. Bunun yanında traktörlerimizin bakım setiyle hediye edilen BP Club Kartı ile müşterilerimize yakıt kullanımlarında kolaylık ve kazanç sağlamaktayız. Çiftçimizin kazancını arttırmak adına yıllardır süregelen bu ortaklığın ilerleyen yıllarda da devam etmesini hedeflemekteyiz” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.