Castrol Yepyeni Çözüm Paketiyle İnşaat Sektörüne Yaratıcı Çözümler Sunuyor

Castrol Yepyeni Çözüm Paketiyle İnşaat Sektörüne Yaratıcı Çözümler Sunuyor

İMDER tarafından 19-20 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Uluslararası İş Makineleri Kongresi’nde katılımcı olarak yer alacak.

İstanbul Pendik Green Park otelde gerçekleşecek olan kongreye ayrıca Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün’ün de katılacak. Kongre kapsamında paneller ve paralel oturumların yanı sıra bir fuar alanı da kurulacak. Castrol ‘Değer Yaratan Çözümleri’ni bir arada topladığı yeni hizmetiyle inşaat sektörünün yüzünü güldürecek yepyeni bir çözüm paketinin de lansmanını gerçekleştirecek.

Castrol’un çözüm paketi ilgi uyandıracak

İnşaat sektörünün önde gelen oyuncularının buluşacağı İMDER kongresi ve fuarı öncesinde açıklamada bulunan Castrol Türkiye ve Hazar Bölgesi Direktörü Kerim Kermen, kazandıran hizmet anlayışıyla madeni yağ pazarındaki öncü ve lider konumlarını pekiştirdiklerini belirtti. Kermen, kongre kapsamında lansmanını gerçekleştirecekleri yeni çözüm paketiyle inşaatçıların daha uzun ekipman ömrü, daha uzun bakım aralığı, düşük maliyet, yüksek verimlilik ve performans gibi beklentilerine çözüm sunacaklarını vurguladı. Sözlerine şöyle devam etti: “özellikle birden çok şantiyesi bulunan büyük iş makinesi parkına sahip firmalara hazırladıkları yeni çözüm paketimiz sayesinde alanlarında uzman mühendis ekibimiz inşaatçıların karşılaşabileceği sorunları ve fırsatları yerinde belirliyor olacak’ dedi. Kerim Kermen, Castrol Türkiye olarak ‘yağın ötesinde’ kazandıran hizmet politikası sergilemeye devam edeceklerini kaydetti. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.