Castrol’de Yeni Atamalar

Castrol’de Yeni Atamalar

Bir süredir Castrol Türkiye ve Orta Asya Direktörü olarak görev yapan Kerim Kermen ve BP Downstream CEO’sunun sağ kolu olarak İngiltere merkez ofiste görev yapan Kamuran Yazganoğlu’nun yeni görev yerleri belli oldu.

3.5 yıldır Castrol Türkiye ve Orta Asya Direktörü görevini başarıyla gerçekleştiren Kerim Kermen, markanın ABD’de New Jersey’de yer alan en önemli merkez yönetim üslerinden birine Castrol Edge markasından sorumlu global direktör olarak atandı. Kerim Kermen önümüzdeki dönemde titanyum gücündeki yeni Castol Edge ve Bloodhound gibi farklı pek çok proje için yoğun mesai harcayacak, Castrol Edge’in global marka stratejisine yön verecek. Kermen’in ABD’ye gidişiyle son 2 yıldır BP’nin İngiltere’deki merkez ofisinde BP Downstream CEO’sunun sağ kolu olarak görev yapan Kamuran Yazganoğlu, Türkiye’nin aynı zamanda Castrol dünyası içinde yönetimsel olarak bir üst seviyeye çıkması ile beraber daha fazla ülke sorumluluğu üstlenerek Castrol Türkiye,  Ukrayna ve Orta Asya Direktörlüğü yapacak. 1999 yılında BP-Castrol dünyasına stajyer olarak girip çeşitli görevlerde bulunduktan sonra Türkiye BP GazGenel Müdürlüğüne kadar yükselen Yazganoğlu, 16 yılı aşkın sürede Türkiye başta olmak üzere çok önemli 11 ülkenin sorumluğunu almanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu ifade etti.

   1999 yılında Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Kamuran Yazganoğlu BP-Castrol ailesine katıldıktan sonra, 12 yıl Madeni Yağlar Stratejik Performans Ünitesi içerisinde ticari ve teknik rolleri kapsayan çeşitli görevlerde bulundu. 2008’de BP Madeni Yağlar Distribütör Satış Müdürü görevine atanan Yazganoğlu, 2011-2013 yılları arasında ise BP’nin Türkiye’deki LPG faaliyetlerinde Ülke Müdürlüğü görevini yürüttü. Yazganoğlu, 2013’den beri BP’nin İngiltere’deki merkez ofisinde BP Downstream CEO’sunun sağ kolu olarak görev yapıyordu.

   Castrol Edge markasından sorumlu Global Marka Direktör’lüğüne atanan Kerim Kermen ise 2012’den beri BP Madeni Yağlar Türkiye ve Orta Asya Direktörlüğünü yürütmekteydi. Kermen, 2000 yılında Castrol Türkiye’ye katılmış, 2003 yılında Global Pazarlama ünitesinde Binek Araçlar program müdürü olarak görev almıştı.2004-2008 yılları arasında Transcon Bölgesi ve Türkiye pazarlama müdürlüğü görevlerini yürüten Kermen, 2008-2011 yıllarında Singapur’da Asya Pasifik bölgesi Yetkili Servisler müdürlüğü yapmıştır.  

kerim-kermen.jpg

kamuran-yazganoglu.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.