Castrol’den Sıra Dışı Ödüllü Kampanya

Castrol’den Sıra Dışı Ödüllü Kampanya

Türkiye madeni yağ pazarının lider markası ve üreticisi Castrol, düzenlediği benzersiz bir kampanya ile 2 kişiye, İtalya’da 3 gün sürecek eşsiz bir lüks spor otomobil deneyimini yaşama fırsatı sunuyor.

Son yıllarda gelişen motor teknolojisi ile birlikte, düşük hacimli motorlardan daha yüksek beygir gücü alınmaya başlandı. Bu yüzden de günümüzün modern motorları artık 2 kat fazla basınç altında çalışmak zorunda olduğundan sürtünme riski çok daha fazlalaştı.

Castrol Türkiye’nin hayata geçirdiği www.gucununeredenaliyorsun.com adresli web sitesini ziyaret edip bu site üzerinden gücünü nereden aldığını yazan ve jüri tarafından seçilen 2 kişi, İtalya’nın meşhur Imola pistinde farklı Lamborghini modellerini kullanıp, Lamborghini fabrika ve müzesini de gezme ayrılacağına sahip olacak. Lamborghini Blancpain Super Trofeo Yarış Serisi'nin resmi yağı olan Castrol EDGE eşliğinde, jüri tarafından seçilmiş 2 katılımcı, Lamborghini kullanmanın yanında Super Trofeo pilotuna da co-pilotluk yaparak hız limitlerini zorlayacak.

Yarışma kapsamında kendi güçlerini nereden aldıklarından yola çıkarak kişisel deneyimlerini web sitesi üzerinden paylaşacak olan yarışmacılar, 11 Ağustos tarihine kadar kendi hikayelerini www.gucununeredenalıyorsun.com adresli web sitesi üzerinden paylaşabilecekler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.