Castrol’den yeni teknoloji ürünü Vecton

Castrol’den yeni teknoloji ürünü Vecton

Castrol’dan Ağır hizmet araçlar ve madeyi yağ pazarının önde gelen firmalarından Castrol Sistem5 adını verdiği yeni ürününü Vecton’u satışa sundu.

Ağır hizmet araçlar madeni yağ pazarında güvenilirliğini sürdüren Castrol, Gemlik’te yer alan fabrikasında üretilen ve Sistem5 adını verdiği yeni teknolojisine sahip ürünü Vecton’u satışa sundu. Sistem5 teknolojisiyle dizel motorlarda performans azalmasına yol açan en kritik 5 alanda mücadele ederek motor yağında %40’a kadar daha yüksek performans sağlayan Castrol Vecton, özellikle daha çok yakıt tasarrufu ve daha az yağ eksiltme özelliği ile kamyoncuların yeni tercihi olma yolunda ilerliyor.

%40’a kadar yüksek performans

Türkiye madeni yağ pazarının öncü markalarından biri olan Castrol, özellikle ağır hizmet araçları pazarı için geliştirdiği ve Sistem5 teknolojisine sahip yeni ürünü Vecton’u Türkiye’de satışa sundu. Castrol’ün Gemlik’te yer alan fabrikasında üretilmeye başlanan Vecton, bağımsız laboratuar testleri sonucu yağ kalınlaşması, tortu ve kurum oluşumuna, aşınma ve korozyona karşı mücadelede API ve ACEA endüstri standartlarına oranla %40’a kadar daha yüksek performans göstermesiyle ön plana çıkıyor.

Yakıt tasarrufu sağlıyor

Motor içindeki zorlu koşullara adapte olan ve performansı azaltan etmenler ile savaşan Castrol Vecton, yağ kalınlaşmasına karşı sağladığı faydayla yakıt tasarrufu sağlıyor. Bunun yanında, yağ içinde biriken kurumun olumsuz etkisini minimize ederek daha fazla motor gücü elde edilmesine yardımcı olmasıyla da dikkat çekiyor. 3 bin saate yakın süren testler sonucunda 5 temel alanda (yakıt tüketimi, yağ tüketimi, yağ değişim aralığı, parça ömrü ve güç) maksimum performans gösterecek şekilde geliştirilen Castrol Vectron, raflarda yerini aldı.
 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.