Çavdaroğlu İlk Kez Volvo İle İşbirliğine Adım Attı

Çavdaroğlu İlk Kez Volvo İle İşbirliğine Adım Attı

2003 yılından beri sektör içinde yer alan Çavdaroğlu Uluslararası Nakliyat, 30 araçlık filosunu 1 adet yeni 6X2 Volvo FH 540 ile güçlendiriyor.

1994 yılında İlyas ve Osman Çavdaroğlu’nun Bulgaristan’da araç parkı kurması ile ticari faaliyetlerine başlayan Çavdaroğlu Uluslararası Nakliyat, ilk kez Volvo çekici tercihinde bulunuyor. Bulgaristan ve İskandinav hattında Bulgaristan’dan Danimarka’ya 8 farklı ülkeye nakliyat gerçekleştiren Çavdaroğlu, hizmet kalitesi ve sektördeki gücünü verimlilikle sürdürmek için 6X2 Volvo FH’i tercih etti.

Bu işbirliği uzun süreli bir ortaklığın başlangıcı olacak

Teslimat töreninde konuşan Çavdaroğlu Uluslararası Nakliyat sahibi Osman Çavdaroğlu;, ‘Volvo’yu ilk kez tercih ediyoruz. Bu adımın, uzun süreli bir ortaklığın başlangıcı olmasını temenni ediyorum’ dedi.

Her türlü katkı için hazırız

Volvo Kamyon adına teslimat törenine katılan Tolga Cem Yakaç ise, ‘Volvo Kamyon - Çavdaroğlu işbirliğinde satış sonrası hizmet, servis ağı genişliği ve yüksek servis kalitesi ile katkılarımızı sürdüreceğiz. İlk defa birlikte çalışmaya başladığımız Çavdaroğlu ile iş ortaklığımızın uzun vadeli olmasını temenni ediyoruz’ dedi.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.