Celal Kalkan: Kocaeli’de plaka tahtidi nedeniyle iş almıyoruz

Celal Kalkan: Kocaeli’de plaka tahtidi nedeniyle iş almıyoruz

Geçtiğimiz yıllarda plaka tahtidi yüzünden Kocaeli’ndeki servis hizmetini bıraktığını belirten Turex Turizm Genel Müdürü, Gebze’den gelen araçlara bir sıkıntı olmamasına rağmen İstanbul’dan gidenlere sorun çıkarılıyor” dedi.

Geçmiş dönemde Kocaeli’de personel taşımacılığı yaptıklarını ancak Gebze’de uygulanan denetim nedeniyle bu işi bıraktıklarını belirten Celal Kalkan, bu sıkıntı nedeniyle servisin başlamasından 6 ay sonra işi bıraktıklarını söyledi. Kocaeli’de yaşanan sorunun hala devam ettiğini belirten Kalkan, bu sorun nedeniyle Kocaeli’nde personel taşımacılığı yapmaya çekindiklerini belirtti. “Burası Afganistan mı?”
D2 Belgesinde yaşanan karmaşanın A1 belgesinde de yaşandığını belirten Kalkan, özellikle havaalanında araçlarının bağlandığını ancak bu duruma önlem olarak araçlarının tamamını yenilemek zorunda kaldıklarını belirtti. D2 belgesi konusunda Ulaştırma Bakanlığı ve İzmit Belediyesi’nin gereken tedbirleri almasını istedi. Kocaeli Belediyesi’ne hitaben “ Kocaeli Belediyesi’nden ayrıca yol izin belgesi almamız istenebilir, bunu isterlerse biz de buna uyarız. Bana göre çözüm bu şekilde yapılmalı” dedi. Bu konuda yaşanan karmaşanın iki şehre de yakışmadığını belirten Kalkan, “Burası Afganistan mı” diye sordu. www.tasimacilar.com 15.02.2012 / 15:51