Çelebi, Ground Handling Russia & CIS 2013’e Damgasını Vurdu

Çelebi, Ground Handling Russia & CIS 2013’e Damgasını Vurdu

Çelebi, Ground Handling Russia & CIS 2013’e katıldı. Moskova’da düzenlenen uluslararası yer hizmetleri konferans ve fuarında hem stant, hem de konuşmacı olarak yer alan Çelebi, etkinliğin en çok ziyaret edilen adresi oldu.

Renaissance Moscow Monarch Centre’de bu yıl 4.’cüsü düzenlenen ve yer hizmetleri alanında Rusya ve BDT’nin en önemli etkinliği olan Ground Handling Russia & CIS 2013’e dünyanın birçok ülkesinden birçok kuruluş katıldı. Binlerce kişinin ziyaret ettiği bu uluslararası konferansın ve fuarın ilgi odağında ise Çelebi vardı.

Çelebi, organizasyonun fuar bölümünde kurumsal stant açtı

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen organizasyona Çelebi Havacılık Holding Yer Hizmetleri ve Global İş Geliştirme Başkanı Atilla Korkmazoğlu, Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Direktörü Abdullah Kırımlı, Yer Hizmetleri ve Global İş Geliştirme Proje Koordinatörü Murat Nursel ve Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Uzman Yardımcısı Ulviyya Aliyeva katıldı. Çelebi, bölgenin bu en önemli uluslararası organizasyonun fuar bölümünde kurumsal standı ile yer aldı. Çelebi standı, fuarda en çok ziyaret edilen stantlar arasında yer aldı.

Atilla Korkmazoğlu, organizasyonda bir sunum gerçekleştirdi

Ground Handling Russia & CIS 2013’ün konferans bölümünde ise Çelebi Havacılık Holding Yer Hizmetleri ve Global İş Geliştirme Başkanı Atilla Korkmazoğlu’nun gerçekleştirdiği sunum, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Korkmazoğlu, konferansın ilk günü ikinci oturumda gerçekleştirdiği “Dengeleme Görevi - Sürdürülebilir Yer Hizmetleri İş Bileşenleri“ başlıklı sunumla, 55 yıllık köklü geçmişi ve uluslararası tecrübesi ile Çelebi’nin sürdürülebilirlik noktasında iş yapış şekli ve büyüme stratejisi hakkında bilgi verdi.

‘Şirketim için çalışıyorum’ anlayışı başarı getirir

Yer hizmetlerinde kalifiye iş gücünün belirleyici olduğunu belirten Atilla Korkmazoğlu, “şirketim için çalışıyorum” bakış açısıyla başarının yakalanabileceğini, teknolojik yapı, teknik ekipman ve benzeri yatırımların da diğer önemli etkenler olduğunu belirtti. İş tecrübesinin, işi yapış şeklini adapte etme performansının da diğer etkili unsurlar olduğunu aktaran Korkmazoğlu, sürdürülebilirlik yolculuğunda; müşteri odaklılık, maliyetlerin kontrol altında tutulması, eğitilmiş personel ve yöneticilerin yanı sıra ekipman yönetimi ve kalitenin güvenlik üzerindeki öneminin de altını çizdi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.