Cem Önce Petgaz Genel Müdürlüğü’ne Atandı

Cem Önce Petgaz Genel Müdürlüğü’ne Atandı

PETGAZ A.Ş. hisselerinin, yaklaşık 3 bin çalışanıyla dikey olarak bütünleşmiş bir şirketler grubu olan OTEKO’ya devri sonrasında Genel Müdürlüğe Cem Önce getirildi.

Enerji sektöründeki tecrübesi ile dikkat çeken Önce, OTEKO’nun mevcut varlıklarıyla, PETGAZ tesislerinin ve iş hacminin birleşmesiyle, PETGAZ’ı yüksek kaliteli LPG’yi verimli ve güvenilir biçimde ithal etmek için en uygun şartlara sahip şirketlerden biri konumuna getirmek için mesai harcayacak.

Cem Önce Kimdir?

1989 yılında ODTÜ İktisat Bölümünden mezun olan Cem Önce, profesyonel iş hayatına 1991 yılında Mobil Oil’da başladı. Finans ve dahili kontrolörlük bölümlerindeki tecrübelerinden sonra BP ve Mobil Oil’in birleşmesiyle beraber 1996 yılında BP Dahili Kontrolörü olarak görevini sürdürdü. 1997’de BP Gaz bünyesine katılan Önce, sırasıyla Finansal Kontrolörlük, Otogaz Satış Koordinatörlüğü, Dökme & Otogaz Bölge Satış Koordinatörlüğü, Otogaz Satış Müdürlüğü, Performans Planlama & Strateji Müdürlüğü ve Pazarlama ve Satış Operasyonları Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. Çok iyi derecede İngilizce bilen Önce, PETGAZ’ı Türkiye LPG Derneği’nde (TLPGDER) temsil edecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.