Cenevre Motor Show 2013’e Goodyear çıkarması

Cenevre Motor Show 2013’e Goodyear çıkarması

Goodyear, Cenevre’de yeni ürünleri ile birlikte çevreci ve teknolojik yenilikleri de tanıtacak.

Goodyear’ın 2013 Cenevre Motor Show’da, yüksek etiket değerlerine sahip lastiklerinin ve gelecek vizyonlarının yanı sıra, AB lastik etiketleme uygulamasına da geniş yer vereceği belirtildi.

Goodyear 7-17 Mart tarihleri arasında düzenlenecek dünyanın en prestijli otomotiv fuarında en son teknoloji ürünlerini ve son dönemde sektöre sunduğu yenilikleri sergileyecek. Goodyear, AB lastik etiketlendirme değerlerine göre AA sınıfı etiket değerlerine sahip konsept ürün gruplarındaki lastiklerle etiket uygulamasında önde gelen konumunu vurgulayacak.

EfficientGrip Performance ilk kez görücüye çıkıyor

Avrupa’da çok az bir zaman önce pazara sunulan ve BA etiket değerine sahip Goodyear EfficientGrip Performance lastiğinin ilk defa Cenevre Motor Show’da görücüye çıkacağı belirtilirken, Goodyear’ın aynı zamanda, Kasım 2012 itibariyle Türkiye’de de geçerli olan AB lastik etiketi uygulamasındaki duruşunu ve bu uygulamanın marka başarısı açısından neden büyük önem taşıdığına dair görüşlerini yine bu fuarda katılımcılarla paylaşacağı bildirildi.


Goodyear Cenevre Motor Show fuarında ödüllü Otomatik Lastik Basıncı Teknolojisi (AMT) kapsamındaki son gelişmelere de yer verecek. Ayrıca, Goodyear’ın lastik tasarımı ve gelişimi ile ilgili teknolojik kapasitesini yansıtan benzersiz kıvrımlı lastik teknolojisi de fuarda sergilenecek olan bir diğer yenilik. Standın en önemli parçalarından biri olacak bu lastik, Goodyear’ın lastik tasarımı ve gelişimi ile ilgili teknolojik kapasitesinin en son yansıması olarak değerlendiriliyor.

Sürdürülebilir bir gelecek vizyonu

Goodyear standının ortasında, StreetScooter isimli araçla Goodyear’ın yeni EfficientGrip Performance lastikleri tanıtılacak ve geleceğin ortak mobilite vizyonu gösterilecek. Dünya çapında hem çocukların hem de yetişkinlerin eğlencesi olan “autoscooter” ile olan benzerliğinden ötürü bu adı aldığı belirtilen StreetScooter’ın, geleceğin arabasına yeni bir yaklaşımı temsil ettiği vurgulandı.

StreetScooter, gelecekte şehir içinde kullanılmak üzere tasarlanmış elektrikle ve sessiz çalışan, çevreyi neredeyse hiç kirletmeyen, kompakt fakat geniş bir araç olarak tasarlandı. Bu proje, Goodyear’ın sürdürülebilir bir gelecek vizyonu ile tam olarak örtüştüğü için takip ediliyor ve Goodyear tarafından destekleniyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.