Cengiz Topel Havalimanı’na otobüs seferleri başladı

Cengiz Topel Havalimanı’na otobüs seferleri başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 5 Mayıs Salı günü yeniden tarifeli uçuşlara başlayacak Cengiz Topel Havalimanı’na ulaşım için otobüs seferi ekledi.

 

5 Mayıs Salı günü başlayacak

Cengiz Topel Havalimanı, 5 Mayıs Salı günü tekrar tarifeli uçuşlar için hizmet verecek. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi havalimanına vatandaşların ulaşımlarını sağlamak için otobüs hizmeti verecek.

Otobüs seferleri tarifeli uçuşların olduğu günlerde gerçekleşecek. Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Pazar günlerinde hizmet verecek seferler 250 hatlı otobüsle gerçekleştirilecek.

250 Hat numaralı otobüs hizmet verecek

Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı tarafından uygulanacak hizmet ile 250 numaralı otobüs Kirazlıyalı’dan Cengiz Topel Havalimanı’na saat 07.30’da hareket edecek. Aynı otobüs havaalanından saat 09.30’da Kirazlıyalı’ya gidecek.

Terminale de uğrayacak

Seferler D-100’den devam ederek, Tütünçiftlik, Körfez, 95 Evler, Derince, Çenesuyu, Seka Devlet Hastanesi, Orduevi, Halkevi, Vilayet Durağı, 42 Evler, Kandıra Sapağı, Otogar, Kavakçılık, Yahya Kaptan, Goodyear ışıklar, Köseköy ve Uzunçiftlik güzergâhlarından Cengiz Topel Havaalanı’na yolcuları taşıyacak.

Sefer ücretleri

Otobüs ücretleri ise İzmit merkez ve Kirazlıyalı güzergahına göre değişecek. İzmit–Havalimanı güzergahı için tam 2.70, indirimli 2.05, öğrenci 1.75 ve 7/24 akıllı bilet 2.95 TL olacak. Kirazlıyalı-Havalimanı güzergahında ise tam 4, indirimli 3, öğrenci 2.30 ve 7/24 akıllı bilet 4.25 TL olacak.

 

ct-kocaeli-manset.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.