Çetin Nuhoğlu, UND yönetimine teşekkür etti

Çetin Nuhoğlu, UND yönetimine teşekkür etti

TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, UND üyelerine düzenlenen genel kurul toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu.

TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, UND’nin Kadıköy’de düzenlediği basın toplantısının ardından konuşarak UND Başkanı R. Engin Özmen’in sektöre yönelik iyi niyet mesajına ve Ahmet Musul’un İstanbul-Trieste hattında kendi araçları taşımak üzere kiraladığı gemilere yönelik açıklamada bulundu.

Çetin Nuhoğlu UND yönetimine yönelik yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

Sayın Engin başkanım, Değerli Yönetim Kurulu üyeleri;

Zor bir dönemde görev yaptınız. UND ve RODER birleşmesinde çok önemli bir sorumluluk aldınız ve burada çok başarılı bir geçiş sağladınız. Artık tek bir yüreğiz ve hepimiz ayni çatı altındayız.

2010 yılı sonu sektör tam bir tsunami yasadı. Sayın Engin başkanım, Değerli Yönetim kurulu üyeleri, Bugünkü basın toplantısında yaptığınız açık çağrı için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Tarihi bir karar verdiniz. UND Yönetimine yakışan vakur bir duruş sergilediniz. Yıllardır beraber sürdürdüğümüz dostluğun en güzel örneğini sergilediniz. Sektörün sesini dinlediniz. Onların yeniden ayağa kalkışına, birlik ve beraberliğe büyük destek verdiniz. Bu büyük camia ve sahsım adına bir kez daha sağolun diyorum.

Sevgili Dostlarım; Hakim durumdaki şirket yıkıcı fiyat uygulaması ile sektörün en önemli stratejik yatırımını piyasadan geçici olarak sildi. Bu durum sadece maddi bir kayıl değil, aynı zamanda yönetim kurulu modelinde de bir erozyon oluşturdu.

Gerçekten zor bir dönemdi. Tekel olan şirket bu dönemi de iyi değerlendirerek tarihinin en yüksek karlarını elde ederken müşterilerine de en düşük seviyede saygı gösterdi.

Bugün her ne kadar da olsa kuruluşunu ve sahiplenilmesini etik bulmadığım yeni bir Ro Ro şirketimiz var. Her şekilde bu yeni şirketimiz ve Sayın Ahmet Musul sonuna kadar desteklenmelidir. Rekabet muhakkak sürdürülmelidir.

Sevgili Başkan, rahat olun UND için her şey yapılacaktır. Tüm uğradığı zararlar muhakkak tazmin edilecektir. Sağlanmış olan bu yeni diriliş ile sektör çok önemli kazanımlar elde edecektir.

Önümüzdeki yıl 40’ıncı yaşını hep beraber kutlayacağımız efsane meslek örgütümüz, üyelerimizin onuruna daha parlak bir ışıkla aydınlanmaya devam edecektir.

Sevgi ve Saygılarımla,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.