CEVA, Koç Üniversitesi ile Geleceğin yöneticilerini yetiştirecek

CEVA, Koç Üniversitesi ile Geleceğin yöneticilerini yetiştirecek

İnsana Saygı Ödülü’nü art arda 10 kez alan CEVA Türkiye, çalışanlarına yatırım yapmaya devam ediyor. Ceva Lojistik Koç Üniversitesi ile geleceğin sektör yöneticilerini yetiştirmek üzere yeni bir anlaşma imzaladı.

Otomotiv, lastik, elektronik, teknoloji, endüstriyel mamuller, hızlı tüketim ürünleri, basın yayın gibi birçok farklı pazar ve sektöre hizmet sunan CEVA Lojistik, bünyesindeki profesyonellerin geleceğin yöneticileri olması için Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ile bir eğitim anlaşması imzaladı.

CEVA İnsan Kaynakları departmanı bir yandan lojistik sektörünün en yetenekli çalışanlarını bünyesine kazandırmak için çalışırken bir yandan da geleceğin liderlerini yetiştirmek için “Liderlik Gelişim Programları”na yatırım yapıyor. CEVA, Nisan 2013 itibarıyla başlattığı “Liderlik Gelişim Programı” ile lojistik sektörünün liderlerini Koç Üniversitesi ile birlikte yetiştiriyor.


“CEVA, Koç Üniversitesi işbirliği ile lojistik sektörüne yön verecek liderler yetiştiriyor”

CEVA Lojistik’te performansı yüksek ve gelecek vaat eden 20 çalışan, Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları kapsamında 1 yıl boyunca liderlik gelişim programına dâhil olarak eğitim alacak. Koç Üniversitesi ve CEVA Lojistik işbirliğiyle düzenlenen eğitim 4 modülden oluşacak. İlk modülde Hedef & Yön Birliği Sağlama, Tanıma & Takdir Etme, Gelişim Odaklılık eğitimleri; ikinci modülde Değişim Yönetimi ve Koçluk becerilerinin gelişimine yönelik eğitimler; üçüncü modülde Stratejik Bakış Açısı eğitimleri verilirken dördüncü modülde Proje Sunumları ile program sona erecek. Eğitimi başarıyla bitiren katılımcılara Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları tarafından Liderlik Akademisi Katılım Sertifikası verilecek.

CEVA İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Nihat Çukurkaya, 4500 kişilik bir aile olan CEVA Türkiye’de özellikle gelecek vaat eden yetenekleri belirlediklerini ve dünya çapında lojistik sektörü yöneticisi olarak yetiştirmek üzere yoğun eğitimler verdiklerini belirtti. Çukurkaya bu çerçevede Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ile yapılan anlaşma ile CEVA Türkiye’nin insana yaptığı yatırım ve verdiği değeri bir kez daha gösterdiğini vurgulayarak, “CEVA Türkiye olarak en önemli değerimiz çalışanlarımızdır. Bu çerçevede hazırlanan tüm projelerimizi, gelecekte şirketimizin yönetiminde ve sektörde söz sahibi olacak arkadaşlarımıza yatırım yaparak onların yetkinliklerini geliştirmek böylece hem şirketimize hem de sektörümüze rol model liderler kazandırmak üzerine kuruyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.