CEVA’da görev değişikliği

CEVA’da görev değişikliği

CEVA BEMECA Bölgesinin İş Geliştirme ve Satışından sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine yine CEVA’da uzun yıllar görev yapan bir isim getirildi.

CEVA’da 2000 yılından beri çeşitli görevlerde bulunan Turhan Özen CEVA BEMECA Bölgesi İş Geliştirme ve Satışından Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevine devam edecek.

CEVA’da 2000 yılından beri görev yapan Turhan Özen, Balkanlar, Orta Doğu, Orta Asya ve Afrika Operasyonları’nı içine alan BAMECA Bölgesi’nin İş Geliştirme ve Satış’tan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atandı.

CEVA’da 2000 yılında Lojistik Operasyonlar Grup Yöneticisi olarak göreve başlayan Özen, 2005 yılında Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı olarak CEVA’da kariyer hayatına devam etti. 2005 yılından itibaren, Operasyonlar Genel Müdür Yardımcılığının ardından İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü ve Network İş Birimi Direktörü görevlerinde bulundu.

1968 doğumlu olan Turhan Özen, Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesinde, yüksek lisans eğitimini ise Koç Üniversitesi Executive MBA’de tamamladı.

2011 yılından bu yana Genel Müdür Baş Yardımcılığı görevinde bulunan Turhan Özen, iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.