Cevat Nakliyat filosundaki treylerleri Otokar ile yeniliyor

Cevat Nakliyat filosundaki treylerleri Otokar ile yeniliyor

Cevat Nakliyat, Otokar’a sipariş vermiş olduğu 20 adet Fruehauf Tırliner tipi tenteli kuru yük semi-treylerin 10 adedini 17 Mart’ta Sakarya’da Otokar üretim tesislerinde düzenlenen tören ile teslim aldı.

Cevat Nakliyat 20 yeni Otokar-Fruehauf Tırliner semi-treyler ile taşımacılık filosunu güçlendirdi. Siparişe konu olan 20 adet aracın 10 adedinin teslimat töreni 17 Mart, Pazartesi günü Otokar Sakarya üretim tesislerinde yapıldı. Diğer 10 adetlik bölümün ise Nisan ayı içerisinde Cevat Nakliyat’a teslim edileceği belirtildi. Düzenlenen teslimat törenine Cevat Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Niyazi İlhan, Lojistik Müdürü Cengiz Nas, Otokar Bölge Satış Yöneticisi Ümit Şangüder ve Satış Sonrası Hizmetler Birim Yöneticisi Tayfun Erdi katıldı. “Ürettiğimiz Treylerler en iyiler tarafından tercih ediliyor”
Sipariş ile ilgili açıklama yapan Otokar Murat Tokatlı, “Treyler alanındaki uzmanlığımız ile her geçen gün firmaların taşımacılık alanında tercihi olmaya devam ediyoruz. Sahip olduğumuz son teknoloji ve uluslararası kalite standartlarında ürettiğimiz ürünlerimiz Türkiye’nin en iyi taşımacıları tarafından kullanılıyor. Son olarak Cevat Nakliyat’tan aldığımız 20 adet Tırliner tipi tenteli kuruyük semi-treyler siparişinin ilk 10 adedini firmaya teslim ettik. Kalan 10 adedi de Nisan ayı içerisinde teslim edeceğiz. Cevat Nakliyat gibi uluslararası arenada faaliyet gösteren ve beklentileri yüksek firmaların bizi tercih etmesi bizim için çok önemli. Cevat Nakliyat ile işbirliğimiz daha eskiye dayanıyor. Bu son sipariş ile filolarındaki Otokar-Fruehauf markalı araç sayısı 40’a yükseldi” dedi. Yükleme kolaylığı için arkadan öne doğru tavan ve yanlardaki tenteler kayarak açılabiliyor
Cevat Nakliyat’ın teslim aldığı araçlar 2.80 iç net yüksekliğine sahip. Araçlarda aynı zamanda araç iç yüksekliğini 2.850-2.900-2.950 mm yapacak şekilde araç seyrine imkan veren tavan kaldırma sistemi bulunmakta. Yükleme kolaylığı sağlamak adına arkadan öne doğru tavan ve yanların beraberce kayarak araç brandasının komple açılabilmesine imkan veren kayar tente sistemi olan araçlar son teknoloji ile müşterilerin tüm beklentilerini karşılamaya hazır. “İkinci el pazarı ve satış sonrası hizmet bizim için çok önemli”
Niyazi İlhan Otokar’ı tercih etme sebeplerini, “Otokar-Fruehauf markalı treylerleri kalitesi, Otokar’ın treyler alanındaki uzmanlığı, ikinci eldeki üstünlüğü ve satış sonrası hizmet memnuniyetimiz nedeniyle tercih ettik. Bugün Otokar’dan teslim aldığımız yeni semi-treylerler ile filomuzu güçlendirerek müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz” şeklinde belirtti. www.tasimacilar.com 21.03.2014 11:08