Çevre Dostu İlkem

Çevre Dostu İlkem

İlkem Turizm 43 adet Mercedes-Benz Euro 6 Sprinter alımı yaparak İstanbul’daki ilk çevre dostu filo başlangıcını yaptı.

İlkem Turizm filosunda ki 43 adet 2012 model aracının yaşlarını yenilerken, yerine Euro 6 çevre dostu, üst düzey güvenlikli Mercedes Sprinter olarak tercih etti.

   İlkem Turizm 43 adet Mercedes Sprinter ın ilk teslimatı olan 30 adet aracı bünyesine ekledi, kalan 13 adet araç 2015 yılının sonunda teslim alınacak. Bu sayede, çevre dostu araçlar ile verilen hizmette  karbondioksit salımı % 34 azaltılacak. Öğrenci taşımacılığı servis hizmeti alanında lider firma İlkem Turizmin önceliği güvenlikten yana. Bu nedenle tercihini 90 km hızın üzerine çıkamayan Euro 6 motorlu araçlardan yana yaptı. Böylelikle hız limiti kontrol altına alınacak ve daha güvenli bir yolculuk sağlanacak.

   Firma Yönetim Kurulu Başkanı ve ayrıca İSTAB Başkanı olan Ali Bayraktaroğlu, ‘‘ Araçlarımızda en önem verdiğimiz şey öncelikle güvenlik. Bilindiği üzere araç filomuzun tamamı piyasa kabul görmüş markalardan oluşuyor. Bunun yanı sıra araç yaşı bizim için çok önemli. Bu alım ile filomuzda 2013 model altı araç bulunmuyor. 2012 model araçlarımızı, geniş AR-GE çalışmalarımız neticesinde Euro 6 motor Mercedes Sprinter marka araçlar ile yeniledik.  Böylece bünyemizde ki öz mal araç sayımızın 122 adedi Mercedes marka araçlardan oluştu.

   İstanbul trafiği ve çevre kirliliği her geçen gün artış gösteriyor. Bizlerde bu sektöre, hizmet verdiğimiz müşterilerimize ve şehrimize her anlamda kalite sunmak ve süreci iyileştirmek için çalışıyoruz ve çabalıyoruz.‘’ dedi.

   Bayraktaroğlu konuşmasına; ‘’Hizmet verdiğimiz sektörde araçlarımızın gerçekleştirdiği karbondioksit salımını dengelemek adına İlkem Turizm adına belirli periyotlarda, fidan dikimi sağlıyoruz ve sertifikalarımızı da firmalar ile paylaşıyoruz.’’ diye ekledi. 

   Mercedes Bayii Gülsoy Otomotiv in Kurtköy şubesinde gerçekleştirilen teslimat törenine İlkem Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, İlkem Genel Müdürü Volkan Kurtuldu, Genel Müdür Yrd. Tunus Güler, Mercedes Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü Serkan AÇAR, Mercedes Gülsoy Otomotiv Pazarlama İletişim Müdürü Mine Öztuncay katılım gösterdi.

ali-bayraktaroglu-001.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.