Cey Group Logitrans Fuarı’nda yerini aldı

Cey Group Logitrans Fuarı’nda yerini aldı

Akdeniz, Ege, Marmara ve Karadeniz’de bulunan limanlarda kurduğu yatay depo, silo ve likit yağ tankları ile lojistik hizmeti veren Cey Group bünyesindeki Ceynak hububat ve likit yağ lojistiğinde hizmet veriyor.

Türkiye’nin birçok limanında faaliyetlerine devam eden Cey Group’un 2023 planları şimdiden hazır. Denizyolu taşımacılığında önemli yer edinen Cey Group, Demiryolu taşımacılığında da kendini göstermeye hazırlanıyor.

Nerede Liman var Cey Group orada

Cey Groub’un amiral gemisi olarak nitelendirdiği Ceynak’ın uzun süredir limanlarla iç içe çalışması grubu liman işletmeciliğine sevk ederek 2010 yılında Samsunport adını verdiği ve özelleştirme idarinden 125 milyon dolar karşılığı aldığı Samsun Limanı’nı teknolojik üssü haline getirdi. Aynı zamanda Cey Group Özelleştirme idaresine devredilen Tekirdağ Limanının da operasyon hizmetlerini de devraldı.

Samsunport’a Karadeniz Konteyner Zirvesi’nde takdir ödülü

Eylül 2013 tarihinde Ukrayna’nın Odessa şehrinde gerçekleşen dünyanın deniz taşımacılığı yapan en büyük şirketlerin katıldığı Karadeniz Konteyner zirvesinde tarafından Karadeniz Limanları arasında birinci sırayı almaya hak kazanan Samsunport takdir ödülünü almaya hak kazandı.

“Kendi ihtisas sahamızın dışına çıkmıyoruz”

Samsunport’u Türkiye ekonomisine katkı sağlayan bir işletme haline gelen Cey Grup 21-24 Kasım da düzenlenen Logitrans Fuarı’nda da 10’uncu salonda yerini aldı.

“Kendi ihtisas sahamızın dışına çıkmıyoruz” diyen Cey Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, sözlerini şu şekilde sürdürdü:“Yaptığımız işi daima en iyi yapmanın yollarını arıyoruz. Hizmet verdiğimiz firmanın kazancı her zaman bizim kazancımız olmuştur. Müşteri memnuniyeti ve toplam kalite bizim vazgeçilmezimidir.” 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.