Chevrolet’ten Mart ayı fırsatı

Chevrolet’ten Mart ayı fırsatı

Batı ve Orta Avrupa’da toplam 2.500 satış ve servis noktasıyla hizmet veren Chevrolet Mart ayı kampanyalarına devam ediyor.

Chevrolet ‘in Cruze Sedan ve HB benzinli modeller Chevrolet Finans’ın 18 bin TL 18 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi avantajıyla da kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Yeni Cruze 2013 yılına iddialı giriyor

Yeni Chevrolet Cruze, dinamik gövde tasarımının yanı sıra yeni stationwagon gövde tipi ve yeni 140 beygir gücündeki 1.4 Lt. Turbo motor seçeneğiyle hem konfor hem de yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. Yeni Cruze’un iç mekanında yeni tasarım bir orta konsol, MyLink interaktif bilgi eğlence sistemi ve yeni bir geri görüş kamerası yer alıyor. Sofistike bir bilgi-eğlence sistemi olan Chevrolet Mylink’in ekranına tek bir dokunuşla telefon rehberine ulaşıp, aracın dahili ses sistemini kullanarak çağrı yapmak mümkün olduğu gibi, cep telefonundaki müzik arşivine ulaşabilir, USB kablosu üzerinden iPod, iPad ve benzeri medya çalarları bağlayarak müzik, resim ve film içeriğini ekrana yansıtabilirsiniz. Yeni Cruze HB 32 bin 840 TL'den başlayan çok cazip fiyatlarla Chevrolet yetkili bayilerinde yer alıyor.

Yeni Captiva’lar 78 bin TL’den başlıyor

77 sene önce satışa sunduğu Suburban Carryall ile başlayan SUV geleneğindeki iddiasını sürdüren Chevrolet Captiva’lar Mart ayında 78 bin’den başlayan çok avantajlı fiyatlarla geliyor. EURO NCAP’den 5 yıldızlı, 8 hava yastığı, standart ESC özelliği, yeni 2.0 lt 163 beygir Turbo Dizel motor, yeni 6 ileri otomatik vites ve ekonomik yakıt tüketim sürüşü sağlayan sürüş modu ile 100 km’de 7.7 Lt. ortalama tüketimi ile yakıt tasarrufunun ideal dengesini sunan Yeni Chevrolet Captiva, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Chevrolet Aveo Sedan’da 4.250 TL’ye varan indirim

Euro NCAP tarafından 2011 yılında kendi segmentinde "Sınıfının En Güvenli Otomobili" seçilen Yeni Aveo Sedan dizel modelinde 4bin 250 TL'ye varan indirim ve 300 TL'den başlayan taksit seçeneği fırsatını kaçırmayın. Bir depo ile 1.200 km’lik ekonomik sürüşe olanak sağlayan ve çocuk güvenliğinde 1 numara olan Yeni Aveo; 75hp ve 95 hp gücündeki yeni nesil dizel motorları, 3.7 lt ortalama yakıt tüketim değeri ve start stop teknolojisi ile rakiplerine fark atıyor. Tüm Yeni Aveo’larda 8 hava yastığı, ESC, yokuşta kalkış desteği gibi üstün güvenlik özellikleri standart olarak sunuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.