Cirque du Soleil’i DHL taşıyacak

Cirque du Soleil’i DHL taşıyacak

DHL, dünyanın en çok izlenen gösteri gruplarından biri olan Cirque du Soleil’in resmi lojistik ortağı oldu.

Dünyanın önde gelen lojistik firmalarından DHL, gösteri sanatlarına yeni bir boyut kazandıran ve dünyanın en fazla izlenen gösteri topluluklarından biri olan Cirque du Soleil’in resmi lojistik ortağı oldu. DHL’in Global Ticari Fuarlar ve Etkinlikler ekibi, topluluğun Big Top ve Arena turneleri kapsamında gerçekleşecek dünya çapındaki etkinliklerini lojistik gücü ile destekleyecek.

Lojistik hizmet sorumluluğunu DHL üstleniyor

1984 yılında 20 sokak sanatçısı ile kurulan Cirque du Soleil, yüksek kaliteli sanatsal eğlence sağlayan Quebec merkezli büyük bir organizasyon. DHL, Cirque du Soleil’in başlıca lojistik gereksinimi olan sahne ve dekorlarının kurulum ve sökümü ile turne kapsamında gidilecek ülkeler arasındaki hava, deniz ve kara taşımacılığı ve gümrükleme hizmetlerinin sorumluluğunu üstlenecek. 

DHL, aynı zamanda Cirque du Soleil’in, Kanada Montreal’da bulunan kurumsal merkezine de global lojistik destek sağlayacak. Topluluk bugün 50’yi aşkın ülkede aralarında 1.300 sanatçının da bulunduğu 5.000 çalışana sahiptir. Cirque du Soleil, bugüne kadar altı kıtadaki 40’ı aşkın ülkedeki 300’den fazla şehirde 100 milyonun üzerinde seyirciyi ile buluştu.

2014’te 15 milyon seyirci

DHL Express CEO’su Ken Allen, uzamamlıkları ve yetenekleri ispat etmiş her iki markanın da güçlerini birleştirdiği bu iş ortaklığı ile yenilikçi çözümler sunacağını söyledi. DHL’nin resmi lojistik ortajı olmasından mutluluk duyduğunu belirten Cirque du Soleil Kıdemli Başkan yardımcısı Finn Taylor, DHL ile böyle bir ortaklık yapmış olmanın mükemmeliyetçi olduklarının göstergesi olduğunu belirtti. Tek bir gösteri için 80 konteynerin taransfer edileceğinden bahseden Taylor, 2014’te gösterileri 15 milyon seyircinin izlemesini beklediklerinden bahsetti.

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.