CITIPORT, Adıyaman Belediyesi'nde Yerini Aldı

CITIPORT, Adıyaman Belediyesi'nde Yerini Aldı

Anadolu Isuzu ‘nun ürettiği CITIPORT Otobüsü Adıyaman Belediyesi'nin filosundaki yerini aldı.

Satışı, Anadolu Isuzu Adıyaman Yetkili Araç Satış Bayii; Özdicle tarafından yapılan 3 adet CITIPORT törenle teslim edildi. Adıyaman Belediye Başkanı, Fehmi Hüsrev Kutlu tarafından teslim alınan araçların ‘Sanayi Sitesi-Devlet Hastanesi’ hattında hizmet vereceği bildirildi.

Teslim aldığı CITIPORT’ un direksiyonuna geçerek şehirde tur atan Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, Anadolu Isuzu’nun kentlerin yeni yıldızı olarak adlandırılan toplu taşıma aracı CITIPORT’un özellikleri ile eşsiz olduğunu söyledi.

Başkan Kutlu ayrıca aracın teknik bakım ve donanımı ile ilgili olarak 4 görevlinin Anadolu Isuzu’nun İstanbul Kocaeli Şekerpınar Tesislerinde eğitim gördüğünü de belirtti.

fehmi-husrev-kutlu.jpg

 

Şehrin Yeni Yıldızı; CITIPORT

Kullanıcı ihtiyaçları göz önüne alınarak ideal tasarım anlayışı ile geliştirilen CITIPORT, Anadolu Isuzu markasını gururla taşıyor.

 

Ulaşımdaki ‘Engelleri’ Kaldırıyor

CITIPORT, yana doğru eğilerek engelli yolcuların kolaylıkla inip binmesini sağlayan Kneeling özelliğinin yanı sıra; tekerlekli sandalye kullanıcılarına özel renkli alanı, işitme engelliler için bilgi ekranları, görme kaybı olan yolcular için yüksek kontrast ve sesli bilgilendirme sistemleriyle engelsiz bir seyahat vaad ediyor.

 

Özellikleri Saymakla Bitmiyor

Yolcuların araç içinde tutunmasını kolaylaştıran üçlü koruganlar ise segmentinde ilk kez CITIPORTta sunuluyor. Elektronik kontrollu valfler sayesinde hızlı tepki veren tam havalı EBS fren sistemi, durak freni, el ve ayakla kumanda edilebilen şanzımana entegre üç kademeli intarder ve yokuşta geri kaymama özellikleriyle CITIPORT, hem yolcuların hem de kullanıcının güvenliğini garanti altına alıyor.

Toplu ulaşımda yolcuların en fazla ihtiyaç duydukları uygun iklimlendirme, 39 kw gücündeki üstün kliması ve homojen dağılmış kalorifer sistemi ile kusursuz sağlanıyor.

Euro 5 emisyon standartlarına uygun 289 beygir motor gücüne sahip CITIPORT, yolcusuna konfor, sürücüsüne rahatlık, daha düşük yakıt tüketimiyle işletmecisine ekonomi vaat ediyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.