Cizre Nuh Seyahat filosuna 11 adet Mercedes-Benz Travego 15

Cizre Nuh Seyahat filosuna 11 adet Mercedes-Benz Travego 15

20 yıldır yolcu taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Cizre Nuh Seyahat, filosunu Mercedes-Benz Travego 15 otobüsler ile güçlendirdi.

Cizre Nuh Seyahat 26 Şubat 2013 günü teslim alınan 11 adet Travego 15 ile tamamı Mercedes-Benz marka otobüslerden oluşan filosundaki araç sayısını 63 adede çıkardı. Firmanın son alımla birlikte 2013 yılı için planlanan alımlarını tamamladığını bildirildi.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen araç teslim törenine Cizre Nuh Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Nur, Yönetim Kurulu Üyesi Burak Nur, Şirket Müdürü Serdar Uzun, Koluman Gaziantep Satış Müdürü Erdal Kaş, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Otobüs Finansmanı Satış Koordinatörü Tolga Sezer ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Otobüs Finansmanı Satış Uzmanı Kemal Üşenmez katıldılar.

Teslim töreni esnasında Mercedes-Benz Türk adına bir konuşma yapan Burak Batumlu, Mercedes-Benz ve Cizre Nuh Seyahat arasında uzun yıllardır sürmekte olan verimli işbirliğinin devam edeceğine olan inancını vurgulayarak, satışı yapılan otobüslerin her iki camiaya da hayırlı olmasını diledi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.